Pannenkoekenmix

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Lees meer
€9,95
Incl. btw

Pannenkoekenmix

Bij een proteïnerijk voedingsprogramma worden de koolhydraten en vetstoffen beperkt en verhogen we de inname van proteïnen. Bij voldoende toevoer van proteïnen via de voeding, krijgen onze spieren de nodige aminozuren. Daarom is een proteïnerijk dieet belangrijk: deze dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity/science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen