Naar de product informatie
1 van 5

RainPharma

RainPharma Advanced Precleanser

Standaard prijs
37,95
Standaard prijs
Promo prijs
37,95
Verzending wordt berekend tijdens het afrekenen.
Inhoud

    DI TEM ZA BESTELD VOOR 16.00 UUR | DEZELFDE DAG VERZONDEN

    GRATIS VERZENDING VANAF € 60 IN DE BENELUX

    ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 9,4

    VEILIG ONLINE BETALEN

    rainpharma advanced precleanser
    precleanser rainpharma
    make up verwijderen rainpharma
    olie reiniger rainpharma

    Specificaties

    Laat je huid stralen met RainPharma Advanced Precleanser - een diepe reiniger op basis van olie die onzuiverheden aantrekt als een magneet. Waterproof make-up, verontreinigende stoffen uit de lucht, restjes zonnecrème en overtollig talg hebben geen schijn van kans! Motorolie op je handen? Deze reiniger zorgt dat alle vuiltjes vlekkeloos verdwijnen.

    Deze geavanceerde Advanced Precleanser is samengesteld met kostbare oliën uit jojoba, abrikozen, duindoorn, olijven, avocado's en amandelen, die zelfs de meest gevoelige huid grondig reinigen zonder uit te drogen of de natuurlijke balans te verstoren. Je huid wordt verwend met een luxueuze, plantaardige formule die alle sporen van vuil en onzuiverheden moeiteloos verwijdert, terwijl ze tegelijkertijd wordt gevoed en verzorgd. Meerdere vliegen in één klap!

    RainPharma Advanced Precleanser is veel meer dan alleen een reiniger; het is een premium gezichtsverzorging die volledig plantaardig en vrij van bewaarmiddelen is. Onze formule is ontworpen met de beste natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat je huid de meest zachte, effectieve en luxe reiniging krijgt die het verdient.

    Geef je huid een behandeling met de ultieme reinigingservaring en geniet van een stralende, zuivere teint. Ervaar het verschil van RainPharma Advanced Precleanser en omarm de schoonheid van een gezonde, evenwichtige huid. Stap in de wereld van premium gezichtsverzorging en laat je verwennen door de kracht van natuurlijke oliën, samengebracht in deze magische reiniger.

    Voel de luxe van een zuivere, gevoede huid en geniet van de voordelen van een volledig plantaardige formule. Kies voor RainPharma Advanced Precleanser en geef je huid de liefde en verzorging die het verdient.

    Gebruik

    Breng aan op je droge gelaat en masseer goed. De olie uit de reiniger zal zich mengen met de olie op je huid. Door water toe te voegen tover je de reiniger om in een reinigingsmelk en kan je alle onzuiverheden gemakkelijk wegspoelen. Gebruik deze olie twee keer per dag voor een
    rustige en perfect schone huid.

    Ingrediënten

    Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Palmitate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Alcohol, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Vetiveria Zizanioides Root Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*. * From natural essential oils.

    Download PDF