Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel 4VOO Maximum Vernieuwende Moisturizer

4VOO Maximum Vernieuwende Moisturizer

€78,00
Deze Moisturizing crème werkt niet enkel hydraterend en beschermend. Het peptide Palmitoyl Pentapeptide-3 gaat bovendien het natuurlijke verouderingsproces sterk vertragen.
DJYM dieet⎟huid
 • Snelle levering
  of GRATIS ophalen in onze winkel
 • Gratis verzending vanaf € 50 ,-
  in de Benelux
 • Onze klanten geven ons een 9,4
  gebaseerd op 1000 échte reviews
 • Veilig betalen
  in enkele klikken dankzij Mollie
Beschrijving

De 4VOO/MEN³/SilkSolutions producten zijn beschikbaar via deze webshop ENKEL tijdens de lock down periode.

4VOO Maximum Vernieuwende Moisturizer

 • hydrateert en beschermt de huid
 • vertraagt het natuurlijke verouderingsproces

Deze Moisturizing crème werkt niet enkel hydraterend en beschermend. Het peptide Palmitoyl Pentapeptide-3 (verkozen op het wereldcongres dermatologie als beste anti-verouderingsmolecule en aanwezig in alle 4VOO producten) gaat bovendien het natuurlijke verouderingsproces sterk vertragen.

De 4VOO maximum renewal moisturizer is een vocht inbrengende crème die bovendien het vernieuwingsproces van de huid stimuleert. Deze moisturizer beschermt, hydrateert en vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van de huid! Dit dankzij het revolutionaire ingrediënt, palmitoyl pentapeptide-3, hét anti-aging molecule van de twintigste eeuw !

Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Gebruiksaanwijzing

De hydratatiegraad van jouw huid kan wijzigen naargelang de seizoenen en is afhankelijk van temperatuur en vochtigheidsgraad in de lucht. U zal zelf best voelen hoe dikwijls u de Moisterizer dient aan te brengen. 

 • breng 2 (maximum 3) pompjes moisturizer aan op het voorhoofd, de jukbenderen, kin en hals
 • smeer uit.

Extra tips

TIP 1: 4VOO maximum renewal moisturizer mag gebruikt worden bovenop de 4VOO repairing aftershave balm. Bij droge en schrale weersomstandigheden is het aan te raden om de huid te voorzien van een extra beschermlaag.

TIP 2: Reinig voor het slapengaan het gelaat met de 4VOO facial balancing cleanser

TIP 3: Een sterk uitgedroogde, schilferige mannenhuid kan je best behandelen met“Manceuticals Maximum Hydration Face Lotion”.Resultaat na 24 u: bewezen verhoogde hydratatiegraad van de huid met 42% door de combinatie van ION-MOIST4MEN®,  AQUARICH® , CELL ACTIVE®HYDRO  en een aantal gepatenteerde formules op basis van meerdere Natural Moisturizing Factors.

Lees meer