Dit programma bestaat uit 4 verschillende weken: een detox-week, een veggie-week, een anti-oxidantenweek en een balans-week. Elk weekprogramma is opgebouwd om je lichaam te ontgiften en te voeden met vitamines & mineralen. Op deze manier maak je een goede start om met meer energie door het leven te gaan.

Het doel van dit programma is: gezond leren eten en niet zomaar diëten, kennismaken met gezonde tussendoortjes en gevarieerde recepten, en op die manier met meer energie door het leven gaan.

Starten doe je met de Vitabox: een handige box met de nodige tools om gedurende één maand te starten met een gezond voedings- en leefpatroon.

Interesse?

 • Makkelijk: één box voor één maand, inclusief wekelijks boodschappenlijstje
 • Klaar en duidelijk: makkelijke recepten, inclusief kookboek van Lignavita, handige tips en trucs doorheen het programmaboekje
 • Gezondheid: gezond eten komt op de eerste plaats, maaltijden met evenwichtige macronutriënten voor het behoud van spiermassa.
 • Normale voeding: in combinatie met enkele Lignavita producten

Een dag tijdens dit programma ziet er zo uit...

De unieke DJYM-aanpak

Je kan bij ons niet alleen rekenen op een snelle en stipte levering van je Lignavita producten, maar ook op onze toegewijde ondersteuning. We volgen je tijdens je Lignavita traject op met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse consultaties – ‘face to face’, maar evengoed via Skype of FaceTime. Om jou je doelen te helpen behalen, kunnen we terugvallen op meer dan tien jaar ervaring in trajecten op maat. 


Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers: 

 • zelfvertrouwen en vertrouwen
  We reiken oplossingen aan zodat jij opnieuw gelukkig wordt met jezelf, maar we nodigen je ook uit om ons in vertrouwen te nemen. Want goed zitten in je vel is niet alléén een kwestie van gewicht verliezen.
 • eerlijkheid
  We motiveren je op een eerlijke manier om aan je gezondheid te werken, en communiceren altijd transparant over onze prijzen.
 • gezondheid en levenskwaliteit
  Gezondheid is onze passie; we zijn gebeten door al wat ermee te maken heeft. Ons doel? Jouw levenskwaliteit verhogen!

DJYM afspraak