Coaching op afstand voor jouw dieet

Bij onze dieetprogramma’s hoort persoonlijke begeleiding. Want je boekt de beste resultaten wanneer iemand met kennis van zaken je adviseert en motiveert. Maar persoonlijke begeleiding betekent anno 2020 niet meer dat we wekelijks tegenover elkaar moeten zitten. Niet dat we je niet graag op bezoek krijgen (integendeel!), maar misschien heb je het druk of woon je niet in de buurt. Speciaal voor klanten zoals jij ontwierpen we een programma met coaching op afstand. En wees gerust, die aanpak is even doeltreffend als wanneer we face to face zouden samenkomen!

Het startpunt: de intake

We houden het liefst een live intake, maar kunnen dit evengoed vanop afstand organiseren. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over je dieet, de producten en je schema.

Tools waarmee we contact houden

Gedurende 1,5 jaar begeleiden wij jou met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks. Die verlopen via een platform van jouw voorkeur: van Skype of FaceTime tot WhatsApp Video. Bovendien ontwikkelden we een complete set van professionele video-tutorials om jou te helpen tijdens je dieet. Tot slot krijg je gratis toegang tot onze app, die je onder meer restauranttips aanreikt en je herinnert aan je shakes.

Tijd voor verandering?

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer info of een verkennend gesprek vanop afstand. We geven je de optie om een coach te selecteren (je hebt de keuze uit Johan, Ellen of Hans), maar je hoeft niet per se een voorkeur op te geven.