BEHANDELINGEN


Power Boost (15 minuten)    25,00 €

Business Treatment (30 minuten)    49,00 €

Relaxing Treatment (60 minuten)    89,00 €

 

Extra opties bij de behandeling

Epileren van wenkbrauwen    € 10,00 (€ 15,00 indien zonder behandeling)

Verven van wenkbrauwen    € 10,00 (€ 15,00 indien zonder behandeling)

Massage van rug, hoofd & nek, handen & armen, voeten of gelaat & nek    € 20,00 per zone

DJYM afspraak

DJYM 4VOO Gelaatsbehandeling Mannen

4VOO = Instant Resultaat

De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Men only

Vanwege hogere testosteronniveaus produceren mannen meer olie dan vrouwen, wat resulteert in een hoger risico op verstopte poriën, acne en een matte huid. Onze gelaatsbehandelingen voor mannen kunnen het uiterlijk van alle huidtypen helpen verbeteren. Onze huidtherapeute gebruikt de 4VOO producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de mannenhuid.


Professionele gelaatsbehandelingen kunnen zowel gezondheids- als ontspanningsvoordelen bieden voor mannen. Er gaat niets boven relaxen en ontspannen terwijl onze therapeute je huid reinigt en verjongt. 
Een professionele gezichtsbehandeling kan helpen de gezondheid, textuur en tonus van je huid op lange termijn te behouden.