DJYM Dermalogica Gelaatsbehandeling

 

Face Mapping

Met een pure huidverbeterende behandeling helpen wij je ongeacht je leeftijd aan een mooie, stralende huid. Onze huidtherapeute voert een intensieve huidanalyse uit door middel van een Face Mapping techniek. Zo kunnen wij je voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij jouw huidbehoefte.

Huidverbetering

Een huidverbeterende behandeling is zeer geschikt wanneer je last hebt van bijvoorbeeld acné, acnélittekens, couperose, doffe/droge/vette huid, fijne rimpels en lijntjes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken etc.

Persoonlijke aanpak

Tijdens het persoonlijke consultgesprek met onze huidtherapeute ontvang je een advies over de behandeling die het best aansluit bij de huidbehoefte van je huid. Onze huidtherapeute is zeer intensief opgeleid waardoor je ervan verzekerd bent dat je door de beste specialiste wordt behandeld.

Prijzen

 Face Mapping     GRATIS

 Pro Skin 30’ Expert    49 €

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

 Pro Skin 30’ Expert Active    69 €

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel.

 Pro Skin 60' Expert    89 €

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

 Pro Skin 60’ Expert Active   129 €

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.