RainPharma Discovery (30 minuten)  € 45,00
Korte behandeling ter kennismaking met jouw huid en de producten van RainPharma.
pré-reiniging - huidanalyse - scrub - reinigen - toner - masker - dagverzorging

Royal Treatment (60 minuten)  € 75,00
De luxebehandeling voor een optimale huidconditie. Ontspanning verzekerd.
pré-reiniging - huidanalyse - scrub - reinigen - verwijderen onzuiverheden - toner - home made masker - massage gelaat & decolleté - dagverzorging

Royal Relaxing Treatment (75 minuten)  € 89,00
De uitgebreide luxebehandeling met twee maskers of met een extra massage. Je huid in topconditie terwijl je helemaal ontspant.
pré-reiniging - huidanalyse - scrub - reinigen - verwijderen onzuiverheden - toner - massage gelaat & decolleté - home made masker 1 of extra massage - home made masker 2 - dagverzorging

DJYM Rainpharma gelaatsverzorging

Extra opties bij de behandeling
Epileren van wenkbrauwen en/of bovenlip    € 10,00 ( € 15,00 indien zonder behandeling)
Verven van wenkbrauwen of wimpers    € 10,00 ( € 15,00 indien zonder behandeling)
Verven van wenkbrauwen en wimpers    € 20,00 ( € 25,00 indien zonder behandeling)
Massage van rug, hoofd & nek, handen & armen, voeten of gelaat & nek    € 20,00 per zone

Verloop

Om ervoor te zorgen dat we je gelaat verzorgen met de juiste RainPharma producten, start onze huidtherapeute altijd met een grondige huidanalyse. Gedurende dit interactieve gesprek van ongeveer 15 minuten bespreken we welk resultaat jij graag wenst te realiseren en analyseert zij de huidige staat van je huid. Daarna start de echte behandeling volgens de door jou gekozen duur. Reserveerde jij een behandeling van 60 minuten, dan duurt de behandeling effectief 60 minuten, los van het gesprek voor en na de behandeling.

Maskers

De RainPharma gelaatsmaskers die we hier gebruiken zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na.

RainPharma Supplementen

Onze plantaardige RainPharma gelaatsverzorgingen staan voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze gelaatsverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Een kuur van 2 maanden?

Onze plantaardige RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Wil je nog betere resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze. Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is.

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele plantaardige RainPharma gelaatsverzorging die onze specialiste je geeft. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

 

DJYM afspraak maken