15 May 2019

Anti-aging bom voor mannen: 4VOO

Al jaren ben ik fan van de verzorgingsproducten voor mannen van 4VOO. Ik kwam ermee in contact op mijn 40ste. Mijn eerste gelaatsverzorging met men-only producten! Zalig! De subtiele mannelijke geur betoverde mij. En ik werd verleid door de luxueuze uitstraling van de verpakking. Een schot in de roos voor de aftakelende Hans! :-)

Ik bleef lang jong tot opeens…

Het is algemeen geweten. Mannen blijven langer jong dan vrouwen. Dit alles heeft te maken met onze hormonen. Onder invloed van oestrogeen verouderen vrouwen eerder geleidelijk aan. Terwijl wij mannen lang jong blijven omwille van ons testosteron. Maar opeens… vanaf een bepaald moment verouderen wij mannen veel sneller. Ons testosteron begint vocht te onttrekken aan onze huid. Met alle gevolgen vandien: niet te stoppen en ongewenste droogterimpels in een sneltempo. Niets aan te doen. Of toch?

Instant resultaat met 4VOO

De men-only producten van 4VOO hydrateren daadwerkelijk en beschermen de mannenhuid tegen huidkanker. Hiervoor zijn verschillende ingrediënten verantwoordelijk. Echte zijde fungeert als tweede huid en zorgt voor een degelijke bescherming tegen schadelijke factoren van buitenaf, zoals zonlicht. Peptides (minuscule eiwitten zeg maar) stimuleren de aanmaak van collageen. Met als gevolg: instant resultaat! 

BOTOX-like effect

Begin jij ook last te krijgen van mimiek-rimpels? Ontdek je hier en daar wat ouderdomsvlekjes? Wij hebben ons gespecialiseerd in mannenverzorging. En wij zijn trots dat we jou kunnen helpen met ons paradepaardje 4VOO.

Kom zeker eens luisteren naar ons. Of boek meteen een GRATIS huidanalyse door onze therapeute Ellen. Wij leggen je graag uit hoe we jouw verouderingsproces zichtbaar kunnen vertragen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter