16 Mar 2020

Corona Update

Beste klanten,

In het kader van het indijken van het Corona-virus hebben wij bij DJYM de volgende maatregelen getroffen.

Consultaties en afspraken in onze winkel

Wij hebben de beslissing genomen om onze winkel in Antwerpen voor onbepaalde tijd te sluiten. Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om afstand te houden. Wij gaan hier geen uitzonderingen maken en dit voor jullie en onze veiligheid. Hoe strikter we de richtlijnen nu opvolgen, hoe sneller onze zaak terug open kan en hoe sneller we je terug met open armen kunnen verwelkomen. Maar, wij laten je net in de steek!

Tot nader bericht zullen alle consultaties telefonisch, via Skype of via FaceTime doorgaan.  Heb je een afspraak gepland? Dan bellen wij jou op het geplande tijdstip.

DJYM.be - Webshop

Onze webshop blijft gewoon doorlopend open en bestellingen blijven wij verzenden via bpost tot zolang wij kunnen.

Je speciale bestelling voor 21 maart

Je kan je verlanglijstje nog steeds doorsturen naar [email protected] en dit tot en met 21 maart. De actie gaat gewoon door. Je bestelling kan echter nietafgehaald worden. 
Wij blijven alle betaalde bestellingen versturen tot zolang wij kunnen.

Online coaching

De afgelopen weken hebben wij veel tijd geïnvesteerd in het opnemen van video’s zodat je toch kan starten of herstarten met één van onze programma’s.  
Daarnaast zullen wij dagelijkse ‘live’ gaan om al jullie dieetvragen te beantwoorden. Volg ons op sociale media om te weten wanneer en hoe.

Door het nemen van deze maatregelen hopen wij tegemoet te komen aan jullie en onze gezondheid. Heb je nog vragen? Reply dan gerust op deze email of contacteer ons via 03 237 91 49.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter