22 Sep 2021

Feestelijke I Wonder Days 28, 29 & 30 oktober

RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren wij samen met hen.
Wij willen jou, topfan, bedanken voor jouw vertrouwen. We bundelen onze dankbaarheid in de prachtige i wonder set. In deze mysterieuze verrassingsdoos vind je maar liefst 20 RainPharma bestsellers, twv €750, die jij kan scoren voor slechts €299. De belevingsdoos puilt uit van de natuurlijke mysteries die door iedereen gesmaakt worden. Ja écht door iedereen gesmaakt worden. Hou jij de i wonder helemaal voor jezelf of deel je met andere fans? 

Opgelet! Er zijn slechts 12.000 stuks. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar van deze limited edition i wonder verrassingsset? Reserveer dan nu meteen jouw mysterieuze i wonder belevingsdoos door een mailtje te sturen naar [email protected]
Wil je weten wat er in de i wonder set zit? Begrijpelijk. Kijk alvast mee met de RainPharma Mystery Heroes, zij gingen op zoek naar de inhoud in de RainPharma kantoren.

Hm… het geheim dan toch nog niet volledig onthuld? Stap jij dan blindelings mee met ons in het té gekke RainPharma najaar en koop je zo meteen de set? Slim!
Alles nog even op een rijtje? Kom hier al even in de sfeer. 

Jouw i wonder set staat voor je klaar op 28, 29 en 30 oktober tijdens de feestelijke i wonder days bij DJYM. Maar dat is lang niet alles. Er wachten nog veel meer verrassingen op jou tijdens de i wonder days.
Omdat jij je gegevens bij ons achterliet heb jij dus ook de primeur én de grootste kans om de i wonder set te scoren. Mis het niet. Stuur ons vandaag nog een berichtje en reserveer jouw unieke limited edition I wonder beleving.

Enthousiaste groetjes,

Johan & Hans

 


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter