06 Jan 2017

Francine haar ervaring met het Rainpharma dieet

"Ik kampte met overgewicht, ik ben 1.80 meter en woog 113 kilogram. Toen ik in Mechelen de DJYM winkel tegenkwam, ben ik na lang aarzelen en een paar keer voorbijgelopen te hebben, toch gaan informeren, ben dan gestart met Rainpharma op 29/06/2016 samen met mijn coachen Johan en Hans die mij heel goed hebben bijgestaan. 

Na zes maanden, dus op 29/12/2016, ben ik een totaal van 32 kg vet kwijtgespeeld!
Het dieet is goed verlopen, had geen honger gevoel. Ik ben nu nog in de verzilveringsfase en hoop dat ik nu op mijn gewicht kan blijven!

Ik doe terug aan aquagym en doe nu ook veel langeren afstanden om te wandelen.

Toch nog even een bedankje aan Johan en Hans!"

Francine B.
 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter