01 Feb 2022

Hoe vet meten?

Er zijn verschillende manieren om je vetpercentage te meten. Het wordt voornamelijk gedaan door middel van een digitale weegschaal. Sommige digitale weegschalen kunnen naast gewicht ook spiermassa en vetpercentage meten. Maar hoe zit het nu juist om de juiste resultaten te krijgen?

Hoe doen wij een Tanita vetmeting? Welke types toestellen bestaan er om vet te meten? En hoe moet je de resultaten interpreteren? In deze video laat Hans het allemaal zien en doet hij een vetmeting bij zichzelf. Hij geeft je ook 12 tips om je vet zo juist mogelijk te meten. Ergens in de video heeft hij nog een leuke giveaway voor je!

 

Reacties
Na ons gesprek van vanmiddag, heb ik de app gedownload.
Ik ben blij de video bekeken te hebben.
Het geeft me meer inzicht in de weeg methode én vooral heb ik gemerkt dat ik me veel te dikwijls weeg.

Vanaf morgen blijf ik eraf tot ik naar Spanje vertrek én ik ga jullie raad ivm shakes, reep etc opvolgen!

Met vriendelijke groeten,
Geertje Driesen
Driesen Geert - 04 Feb 2022 - 13:09
Laat een reactie achter