04 Dec 2020

Je huid op de juiste manier reinigen met de Advanced Precleanser.

Ellen had vroeger last van een hele droge huid. Tegelijkertijd ook best wel wat onzuiverheden. Wil je weten hoe we dit kunnen oplossen met de Rainpharma Advanced Precleanser?

Het begint met de juiste reiniging

Eerst en vooral is het belangrijk dat we een goede reiniging hebben voor de huid. De goede reiniging start met de gezonde precleanser van Rainpharma.

Veel mensen gaan alleen maar reinigen, wij zijn voorstander van een voorreiniging. Omdat je hiermee je huid goed hydrateert en die perfecte zuivering krijgt. Om daarna je product beter te kunnen opnemen.

In deze blog hebben we het over de Advanced Precleanser die zeer geschikt is voor droge huid, in Ellen haar geval heeft dit haar vochttekort opgelost.

Langs de andere kant is deze Advanced Precleanser ook goed voor de vettere huid, omdat die zeer olie-achtig is en olie lost olie, dus ook talg, op. De vette huid met vele zwarte punten heeft hier dus ook baat bij.

Het juiste gebruik van de Advanced Precleanser?

Op een droge huid. We nemen de hoeveelheid van een noot. In principe ga je het product verdelen tussen je vingers, goed masseren op de huid en zelfs je mascara kan hiermee weg genomen worden.

Dus goed inmasseren, en de olie wordt een eerder luchtige, vloeibare emulsie. Op deze manier haal je alle overtollig vuil van je huid. Dus niet alleen make-up maar ook alles wat van buitenaf op onze huid terechtkomt. Zwarte puntjes worden losgewerkt, dode huidcellen worden losgemaakt en op die manier gaan we dus al het overtollige vuil weghalen.

Vervolgens mengen we met water en zo krijg je een melkeffect. Nadien gewoon afspoelen met de Liu Magic Sponge.

Wil je meer weten of het product dat voor jou geschikt is?

Kom dan even langs in Antwerpen. We helpen je graag verder!

Reacties
Ik heb een zeer gevoelige huid ben veel met mijn uiterlijk bezig maar voel me de laatste jaren
daar niet zo goed bij heb wat last gekregen van coupe rose
hebben jullie misschien een oplossing
Alvast bedankt
Luc - 29 Dec 2020 - 14:56
Laat een reactie achter