24 Dec 2019

Lignavita Startboxactie 2020

Of je nu de hulp inroept van een adventskalender of niet: het is aftellen naar de feestdagen. We willen je alvast een hele gezellige en warme Kerst toewensen, en een spetterend eindejaar!

Gaat dat nieuwe jaar bij jou traditioneel gepaard met het voornemen om gezonder te leven en een paar kilo’s te verliezen? In zo’n slim plan kunnen we ons helemaal vinden! Daarom hebben we een speciale actie uitgedokterd om je te steunen …

Lignavita Startboxactie

Van 8 januari tot en met 31 januari betaal je voor een Lignavita-startpakket slechts 49,50 in plaats van 99 euro. Je koopt er dus twee voor de prijs van één!

Lignavita staat voor snel en gezond afvallen zonder honger te lijden, met behulp van eiwitrijke producten die net zo lekker smaken als je vertrouwde dagelijkse voeding. Op onze website ontdek je alles over dit efficiënte Belgische dieetprogramma, en natuurlijk mag je eventuele vragen ook altijd aan ons voorleggen.

Hoe kan ik de Lignavita startbox reserveren of bestellen?

Je kan je box afhalen in Antwerpen of Humbeek (Grimbergen), maar we vragen je wel om op voorhand te reserveren via onderstaande knop, zodat we niemand moeten teleurstellen. Liever online bestellen? Vanaf 8 januari zullen de startboxen met korting ook beschikbaar zijn via de webshop.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter