23 Oct 2020

Magische kamers - De hal

De hal is de ingang van jouw huis, de weg langswaar je jouw veilig nestje betreedt en weer verlaat. De hal vormt letterlijk de overgang tussen binnen en buiten. Het is de eerste plek die je ziet na een lange werkdag of een avondje stappen. De plek waar je thuiskomt: je schoenen uitschopt en je jas aan de kapstok dropt, klaar om helemaal relaxed te zijn. 

Ook voor gasten is de hal de eerste ruimte van je huis die ze zien en meteen ook de eerste indruk die ze krijgen. Het is letterlijk de toegangspoort tot jouw huis en privéleven. Sommige mensen maken een  praatje aan de voordeur, anderen komen binnen en zien de rest van je huis. De hal is de plek waar jij beslist wie binnenkomt.  Zorg voor een gezellige entrée zodat je gasten zich meteen op hun gemak voelen.  

Sfeervol licht en een lekker geurtje:  bestaat er een betere manier om je gasten te verwelkomen? Met een Aroma Diffuser in de hal krijgen bezoekers meteen een warm gevoel wanneer jij de deur opent.  

Zet de Handsome Rinse-Free Cleanser binnen handbereik zodat je gasten hun handen kunnen ontsmetten. 

Komt je schoonmoeder langs of pikt die knappe date je thuis op? Dan is een extraatje op zijn plaats. Zet steeds een paar RainPharma Room Sprays binnen handbereik. Zo kan je net voor je de deur opent, nog snel in de lucht sprayen om je bezoekers het aangenaamste en warmste welkom te bezorgen. 

Op zoek naar de perfecte geur voor de hal? Met een vleugje salie lijkt het alsof je een mooie bloemenzaak binnenstapt.  Probeer het eens en je begrijpt meteen wat we bedoelen. In de koude winter maanden is het nog fijner om je gasten op een warme manier te verwelkomen.  De limited edition Magic 11 kant-en-klare  Room Spray is een echte aanrader.  De magische mix van 11 winterse essenti ële oliën dompelt je gasten meteen onder  in een betoverende sfeer.  

Ook afscheid nemen doe je best in stijl.  Plaats een grote glazen vaas in de halkast en vul die met verschillende kleine Skin Washes. Laat je gasten bij het vertrekken eentje kiezen. Een mooi cadeautje dat nog lang nazindert. The secret to living is giving. 

Een heerlijk geurtje voor de hal 

Salie heeft een intense, krachtige geur die tegelijk kruidig en fris is. Dankzij de ondertoon van kamfer werkt salie heerlijk stimulerend. Wist je trouwens dat salie al eeuwenlang in rituelen gebruikt wordt om negatieve energie en boze geesten te verdrijven? Het proberen waard! En anders geniet je gewoon van een heerlijk geurtje, toch?

Tip  

De hal is de eerste plek die gasten te zien krijgen. Maak een eerste indruk met een opvallend kunstwerk dat jou typeert en een lekker uitnodigend geurtje. Om rommel te vermijden, zijn goede opbergmogelijkheden een must. Plaats een rek of een kast voor schoenen in de hal en zorg voor voldoende haakjes voor jassen. 

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter