20 Oct 2020

Magische Kamers - De Keuken

In de keuken valt er altijd iets te beleven. Het is met voorsprong de meest verbindende ruimte in huis, waar iedereen vroeg of laat weer samenkomt. De keuken is de plaats waar ingrediënten samensmelten tot een heerlijk gerecht om zo het hele gezin rond de tafel te brengen.

Het begint al wanneer de potten nog op het vuur staan en de smakelijke geuren nieuwsgierige neuzen naar de keuken lokken. De vraag “Wat gaan we eten?” weerklinkt en wordt beantwoord door een deksel op te heffen en een proefgrage vinger die in de pot verdwijnt. De keuken is ook de plek om te ontdekken en te delen. Om nieuwe smaken te leren kennen en andere bereidingswijzen uit te proberen. Eten brengt mensen samen, geen wonder dat in de keuken de mooiste herinneringen worden gesmeed en vriendschappen of relaties verdiept worden.

De dag start in de keuken. Met een tabletje Daily Boost natuurlijk. Deze klassieker vormt de basis van elk RainPharma programma en geeft je lichaam alle bouwstenen om je goed in je vel te voelen en elke dag te stralen. Niets mis met de natuur een handje helpen, dus drinken we ’s morgens ook een glaasje met Anti-Aging Powder en een capsule High Tech AOX erbij. Op zoek naar een snel ontbijt? Een RainPharma Shake is meteen klaar en geeft je lichaam voldoende energie om de dag te starten. Onze shakes zijn trouwens ook een prima slank en gezond tussendoortje.

Een beetje kleur in de keuken? De groene Invigorating Hand Polish en gele Balming Hand Smoothie vormen een mooi duo naast de wasbak. Of kies voor een kruidige Skin Wash als Basilicum, Rozemarijn, Tijm of Zwarte Peper die perfect passen bij het kruidenrekje.

Plaats een Aroma Diffuser met Lemon- grass voor een uitnodigende keuken. Citroengras is een vrolijke geur die bij iedereen in de smaak valt en die geurtjes snel doet verdwijnen. Als je ’s avonds vis gebakken hebt of een keertje van frietjes gesmuld hebt, ruik je daar de ochtend nadien niets meer van en stap je binnen in een frisse keuken. Laat de diffuser gerust aanstaan wanneer je gaat slapen: wanneer de tank leeg is, schakelt hij automatisch uit. Extra gezelligheid in de winter? Cinnamon roept de sfeer van versgebakken koekjes op. Zo wordt je keuken nog meer de gezelligste plek in huis!


Welke RainPharma producten gebruik je in de keuken?

Daily Boost

Daily Boost is een multivitaminepreparaat, aangevuld met mineralen. Het bevat maar liefst 22 actieve ingrediënten in een hoge dosis. Lang niet teveel, dat zou schadelijk zijn. Maar ook niet te weinig, want dan zou er niets gebeuren. Niet alleen de dosis is aanzienlijk, ook de gebruikte vormen zijn van een bijzondere kwaliteit. Deze zijn kostbaar, maar vooral beter opneembaar dan klassieke vormen van vitamines, sporenelementen en mineralen. 

Anti Aging Powder

RainPharma A.A.P. staat voor Anti Aging Powder. Elke doos bevat 28 zakjes met elk 16 gram poeder. Dat poeder los je op in water of fruitsap en drink je best voor het slapengaan. Veel meer dan het zoveelste collageendrankje. De unieke en gebalanceerde formule bevat bekende en minder bekende krachtpatsers als collageen, hyaluronzuur, gebufferde vitamine C, MSM, koper, mangaan, silicium, glucosamine en chondroïtine.

High Tech AOX

Vrije radicalen ontstaan onder invloed van stress, zon, overmatig sporten, diëten, milieuverontreiniging en ongezonde eet- en leefgewoontes. Vrije radicalen tasten het immuunsysteem aan en leiden onder andere tot vermoeidheid en voortijdige veroudering. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen door elektronen af te staan aan de onstabiele vrije radicalen. Op die manier maken anti-oxidanten de vrije radicalen onschadelijk.
High Tech AOX van Rainpharma kan een aanvulling zijn op antioxidanten die van nature voorkomen in een gezonde voeding.

RainPharma Shakes

Het uitgebreide gamma Rainpharma shakes bevat lekkers voor iedereen: van frisse munt- of mangotoetsen tot rijke vanille- of chocoladesmaken. Deze shakes worden ook wel eens de rainshakes genoemd.

Maar natuurlijk is ‘lekker’ niet de enige belangrijke eigenschap van deze Rainpharma-producten. De eiwitshakes van Rainpharma zijn vegetarisch, rijk aan vezels en heerlijk puur. Ze bevatten namelijk geen caseïne, gluten, lactose, bewaarmiddelen of andere onnodige stoffen. Bovendien helpen ze je om af te vallen of op gewicht te blijven. Dankzij deze dieet shakes kunnen ze gebruikt worden om het afvallen met shakes nog gemakkelijker te maken. We combineren deze rainshakes altijd met gezonde voeding 

Invigorating Hand Polish

De scrubdeeltjes uit jojoba maken je handen streelzacht zonder de huid te beschadigen. De plantaardige formule, zonder irriterende bewaarmiddelen of synthetische schuimmakers, is pure verwennerij voor je huid. En dan heb je de intense geur van salie en rozemarijn nog niet geroken! Salie wordt alom geprezen omwille van zijn anti-bacteriële eigenschappen. Rozemarijn werkt dan weer verkwikkend en stimulerend. Uiteraard gebruiken we voor deze wasgel alleen maar ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de planeet want ze zijn volledig bio-afbreekbaar. 

Cleansing Hand Smoothie

Kunnen je handen wel een extraatje gebruiken? Trakteer ze op een verfrissende smoothie. Deze premium handreiniger uit oliën van o.a. wortels en sinaasappels masseer je in op je droge huid, daarna spoel je je handen goed af met water.Een intens reinigende maar tegelijk zeer milde formule die niet schuimt en geen irriterende bewaarmiddelen bevat. De geur van salie en citroengras is haast verslavend. Salie staat bekend om zijn anti-bacteriële eigenschappen, citroengras werkt dan weer ontstekingsremmend en oppeppend. Alle ingrediënten die we gebruiken voor deze handreiniger zijn - wat had je gedacht - van natuurlijke en plantaardige oorsprong.

Aroma Diffuser

Zodra je het apparaatje inschakelt, verspreidt het geruisloos een geurige, witte, droge en koude mist. Het water moet niet opwarmen, maar verstuift onmiddellijk door middel van ultrasone golven. Dat biedt heel wat voordelen. Doordat er geen warm water of kaarsen aan te pas komen, is het veiliger voor kinderen en huisdieren. Daarnaast blijft de kwaliteit van de essentiële olie beter bewaard wanneer ze niet verhit wordt. En omdat er geen verbranding aan te pas komt, blijft ook de lucht in huis zuiver. De subtiele mist die uit het apparaatje komt, begroet bezoekers op een originele manier. Dankzij het warme witte licht van de led lampjes, heb je meteen ook een energiezuinig sfeerlampje in huis!

Zo maken wij onze RainPharma shakes... Hoe maak jij jouw shake?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter