24 Oct 2020

Magische Kamers - De Kinderkamer

Daar is hij of zij dan eindelijk, de mooiste baby van de hele wereld. Een moment waar je zo lang naar hebt uitgekeken. Ze zijn het allerschattigst als ze slapen, zich nog van geen kwaad bewust, zorgeloos dromend in hun babybedje. Hoeveel uur heb je zo al niet naar je baby staan staren? Het is een huizenhoog cliché, maar geniet ervan, want voor je het weet ziet die schattige babykamer er helemaal anders uit.

Geen ruimte in huis die zulke transformaties ondergaat. Geen wonder, want ook een kind groeit razendsnel. Dat kleine babybedje moet al gauw plaats ruimen voor een groter exemplaar, om een paar jaar later vervangen te worden door een hippe tienerkamer, inclusief een puber die niet wil opstaan. En voor je het weet staat daar plots een dubbel bed, dat je ’s nachts toch maar eens gaat checken om te zien of zoon- of dochterlief al thuis is, zodat je met een gerust hart weer verder kan slapen.

Kleine kindjes worden groot. Lieflijke slaapmuziekjes worden luide beats. Maar de rommel, die blijft meestal.

Kinderen herkennen geuren en hechten zich eraan. Ze stellen hen gerust en gidsen hen doorheen de dag. Vul de Aroma Diffuser in de kinderkamer met een geruststellende en zonnige geur als Mandarijn of Lavendel. Wanneer je kinderen deze geur ruiken, weten ze dat het tijd is om te gaan slapen. Bij verkoud- heden doet Eucalyptus wonderen.

De RainPharma babylijn werd speciaal gemaakt voor baby’s en jonge kinderen. De uiterst milde producten bevatten geen essentiële oliën en zijn zacht voor tere babyvelletjes.

De schattige flesjes met tekeningen van Eva Mouton prikkelen hun zintuigen. De eerste drie maanden volstaat het om wat Baby Bath Milk aan het badwater toe te voegen.

Daarna kan je ook Baby Wash & Shampoo gebruiken. De zachte natuurlijke Liu’s Magic Sponge is perfect om je baby te wassen.

Zodra ze iets groter zijn, ontdekken ze vast ook dat je met deze magische spons heel veel natuurlijk schuim kan maken. Een massage met Baby Daily Oil vormt een heerlijke afsluiter en beschermt de huid van je kleintje elke dag.

Het perfecte kinderkamercadeau

RainPharma X Hey Baby Box


Een heerlijk geurtje voor de kinderkamer

Mandarijn heeft een zoetfrisse maar kruidachtige geur met een opmonterend effect. Boze dromen maken geen kans! Een vrolijke zonnige essentiële olie die kinderen aanspreekt, maar ook het kind in elk van ons.

Tip

Zet de RainPharma linnenmand in de kinderkamer. Zo ben je alvast van die rondslingerende sokken verlost. Maar je kan deze mand ook gebruiken om speelgoed in op te bergen. De Aroma Diffuser zorgt voor een heerlijk geurtje in de kinderkamer, maar kan ook dienst doen als veilig nachtlampje.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter