25 Oct 2020

Magische Kamers - De Slaapkamer

Je slaapkamer is de plek waar je je in alle rust kan terugtrekken. Buiten is het guur en koud, maar in bed is het knus en warm. Kruip tussen de krakend verse lakens en overschouw de dag nog even alvorens weg te glijden in de herstellende magie van de nacht. Laat je meevoeren door je zoetste of stoutste dromen om ’s morgens weer helemaal uitgerust en ontspannen aan een nieuwe dag te beginnen.

De slaapkamer is ook de plek om te genieten van elkaar. Verwen je liefste met een heerlijke massage en meng de olie met jouw favoriete geurtje om de juiste sfeer op te roepen. Erotisch met Ylang Ylang, rustgevend met Lavendel, stimulerend met Eucalyptus of opvrolijkend met Mandarijn. In de Magic Hands set vind je alles om te starten.

Welke RainPharma verzorgingsproducten mogen niet ontbreken?

Een goede nachtrust laat je huid weer stralen. Met de juiste RainPharma Treatment help je de natuur een handje. Clever Night Remedy is de ultieme anti-aging formule, Clearing Night Remedy verfrist de vette of onzuivere huid, Comforting Night Remedy geeft de droge huid een opkikker. Gebruik Beauty Sleep Cover om je kussen te beschermen en laat de formule een hele nacht inwerken voor het ultieme schoonheidsslaapje.

Iets extra voor het slapen gaan?

RainPharma Bonsoir Premium Body Oil wikkelt je lichaam in een heerlijk geurende rust. Breng aan voor het slapengaan en sta ’s morgens op met een zijdezachte huid. Charming Broccoli Seed Mask verzorgt je haar en geeft je glamoureuze glanzende lokken.

Vergeet ook de binnenkant van je lichaam niet. Neem voor het slapengaan een capsule RainPharma Omega Zen met safraan et zet je glas met Yoga klaar op je nachtkastje. Yoga is een plantaardig voedingssupple- ment dat je lichaam en je geest zachtjes onderdompelt in een diepe rust zodat je heerlijk slaapt. Drink het leeg net voor je het licht uitknippert, zet je slaapmasker op, doe je oordopjes in en laat de wereld even helemaal los.

Een extra tip...

Verlucht je kamer grondig doorheen de dag en sluit de gordijnen of rolluiken voor een pikdonkere nacht. Met een Aroma Diffuser of Room Spray kan je de slaapkamer van een heerlijk rustgevend geurtje voorzien. Zet een groot glas water naast je bed, schakel je telefoon uit en geniet van de stilte van de nacht.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter