02 Nov 2020

Magische Kamers - De Woonkamer

De woonkamer is vaak de mooiste ruimte van je huis. Hier draait alles rond gezelligheid en comfort: een zetel met knusse kussens en het zachte RainPharma deken om heerlijk onder te verdwijnen, een kunstwerk aan de muur, weelderige planten en een groot boeket bloemen...

Het is een warme en gezellige plek waar iedereen samenkomt maar toch zijn of haar eigen ding kan doen. Alles mag, niets moet. Samen zijn is wat telt. De ene leest een boek terwijl de andere televisie kijkt en zachtjes indommelt, nog iemand anders volgt zijn favoriete serie op zijn smartphone.

De avonden waarop jullie allemaal samen genieten van een goede film zijn misschien de meest zeldzame, maar zonder twijfel de gezelligste. Een avondje samen in de zetel hangen, dat is pure ontspanning. Zet een goede film op en vul een voetbadje met warm water en een flinke scheut Foot Bath Oil. Als je het heel lief vraagt, wil je partner je misschien wel op een voetmassage trakteren nadien? Heb je vrienden of familie op bezoek? Niets zo gezellig als samen herinneringen ophalen. Wist je dat geuren je geheugen prikkelen en allerlei emoties en herinneringen oproepen? Zet je collectie RainPharma essentiële oliën op de salontafel, laat je gasten een geur kiezen en probeer op basis van de geuren herinneringen op te halen en verhalen te vertellen.
Om 11 jaar RainPharma te vieren, creëerden we een magische wintergeur voor het hele huis, die bijzonder geschikt is voor de woonkamer. De betoverende mix van 11 essentiële oliën combineert warme toetsen van kaneel, cederhout en zwarte peper met kruidige en reinigende geuren als eucalyptus en tijm, afgewerkt met een frisse ondertoon van citrusvruchten als mandarijn en sinaasappel. Met deze magische mix in de Aroma Diffuser wordt jouw woonkamer met stip de gezelligste plek van de hele buurt. Zet ook een Room Spray klaar zodat je je gasten bij het binnenkomen een extra warm welkom bezorgt.

Een heerlijk geurtje voor de woonkamer

Een vleugje magie doet wonderen. Daarom creëerden we een magische wintergeur op basis van maar liefst 11 essentiële oliën. Kaneel en gember doen je huis naar versgebakken koekjes ruiken. Sinaas en mandarijn voegen er een vrolijke frisse toets aan toe. Zwarte peper en wierook zorgen voor een boeiende, geheimzinnige ondertoon. Cederhout maakt het geheel warm en den brengt rustgevende boslucht tot in je huiskamer. Een zweempje tijm, eucalyptus en salie zuivert de lucht in huis. Met deze betoverende blend van natuurlijke geuren geef je elke ruimte een magische touch zodat iedereen zich warm welkom voelt.

Tip

Kaarsen zijn dan wel gezellig, maar ze zijn niet goed voor de luchtkwaliteit in huis. Zeker in een periode waarin de ramen vaak gesloten blijven en we met z’n allen warm binnen zitten laat je ze beter achterwege. Met een Aroma Diffuser hou je de lucht in huis zuiver en heb je er meteen een sfeerlampje bij. Bovendien kan je kiezen uit meer dan 20 verschillende natuurlijke geuren.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter