26 Oct 2020

Magische Kamers - Toilet

Het kleinste kamertje in huis, maar daarom niet minder belangrijk. Een wand met spreuken en wijsheden, een verjaardagskalender, een prikbord met foto’s, een grappig boekje... een toilet is vaak origineel ingericht. Vind jij het ook altijd leuk om te kijken hoe het toilet eruit ziet wanneer je bij iemand op bezoek bent? Het toilet is ook soms een toevluchtsoord. Een plek waar je een paar minuutjes ongestoord privé zit, een plek waar niemand je lastig valt.

Maar een toiletbezoek vertelt ook veel over je gezondheid. Als je urine lichtgeel van kleur is, wil dat zeggen dat je lichaam water vrijlaat en je urine verdund is: je bent voldoende gehydrateerd. Is je urine donker van kleur? Dan houdt je lichaam vocht vast en moet je meer water drinken.

En ook je grote boodschap leert je heel wat. Je stoelgang werkt als een barometer van je gezondheid. Alles wat we de hele dag eten en drinken, aangevuld met de juiste supplementen, wordt door ons lichaam gesorteerd en verwerkt. Het resultaat vertaalt zich in een vlotte stoelgang die donkerbruin is van kleur, niet kleeft of geurt en meteen naar de bodem duikt. Je darmen zijn je tweede brein: verzorg ze goed!

Was je handen na elk toiletbezoek met een Skin Wash naar keuze en smeer ze daarna in met Prebiotic Skin Lotion. Deze natuurlijke krachtpatser zit boordevol prebiotica die over het evenwicht tussen goede en slechte bacteriën op je huid waken. Leer ook kinderen dat handen wassen bij elk toiletbezoek hoort zodat het van jongs af aan een gewoonte wordt. Plaats als extra optie onze natuurlijke watervrije alcoholreiniger:
Handsome Rinse-Free Cleanser.

Voor een constante frisse geur in het toilet zet je de Aroma Diffuser aan. Tijm werkt ontsmettend, Lemongrass is verfrissend. Beide geuren zijn perfect om onaangename geurtjes te verjagen. Vul ook een RainPharma Room Spray en zet die op een goed zichtbare plaats. Het voordeel van een spray is dat geurtjes instant verdwijnen, terwijl een diffuser zachtjes de sfeer zet. Bovendien kan je de spray ook gebruiken om te ontsmetten.

Een heerlijk geurtje voor het toilet


Tijm
staat bekend om zijn desinfecterend effect. De super intense, zoetkruidige geur met een ondertoon van citroen voert je mee naar een weelderige kruidentuin in bloei en geeft meteen een hygiënische indruk.

 

Tip

Hygiëne troef! Was na elk toiletbezoek niet enkel je handen maar maak ook je telefoon en hoesje proper. Met een Room Spray kan je ook de deurklink ontsmetten of de wc-bril voor je erop gaat zitten. Creëer een ontspannen en aangename sfeer door frisgewassen zachte handdoekjes te voorzien en verwen je gasten met een heerlijk geurende handzeep en handcrème. Je toilet is het visitekaartje van je huis en je hygiëne. Met een klein beetje extra moeite, zorg je ervoor dat je gasten jouw kleinste kamertje op een positieve manier herinneren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter