22 Jan 2018

Mijn huid straalt...

Mag ik jullie even heel erg bedanken??? Ik heb heel mijn jeugd een stralende huid gehad, maar na mijn zwangerschap heb ik niets dan vervelende huidproblemen gekregen! Mijn kast staat vol met peperdure potjes en crèmes van de dermatoloog, apotheek en het schoonheidssalon. Niets hielp voor mij persoonlijk. Als zelfstandige heb ik ooit zelfs mijn winkel gesloten omwille van huiduitslag. Stel je voor!!!! In november kocht ik het RainPharma stappenplan bij Goed Gevoel magazine.

Ik ben heel gevoelig voor geuren maar jullie RainPharma producten vond ik heel erg aangenaam. Ik had acné-achtige uitslag met tegelijkertijd eczeem en een erg droge huid. Soms stond ik van dag op dag vol met brandwonden-achtige uitslag. Hier zie je een voorbeeld van mijn arm na zo een "aanval":


Dit is mijn gezicht als ik uit de douche kom. Dan zie ik er het ergst uit.  Dit is niet eens de ergste foto. Zo was het normaal. Op z'n ergst kan je het vergelijken met mijn armen. Maar dan trek ik geen foto's en kruip ik in een donker hoekje.


Vandaag besefte ik dat ik al een hele week geen make-up draag. Ik ben net onder de douche geweest en deze foto is na nu 2 maanden (ik heb doorgezet!) uitsluitend jullie stappenplan voor de huid van A tot F te gebruiken.


Geen filtertjes en mijn huid is bijna perfect nu! Mijn man is stiekem ook fan! Dankjewel!!!

Groetjes,
Katrien

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter