18 Jan 2017

MOOD en Q10

Tijdens de 14 daagse kuur worden elke dag 3 capsules Dynamic Q10 tijdens de ochtend aanbevolen.
 

MOOD en Q10


In MOOD zit 4500mg carnitine. Carnitine transporteert vetten naar de oventjes van de cellen om er energie te maken. Voor de omzetting van de vetten in energie, nu ze ter plaatse zijn, is Q10 (Dynamic Q10) een belangrijk ingrediënt.


Kort gezegd zou u Carnitine als 'transporteur' kunnen beschouwen en Q10 als de blaasbalg die het vuur aanwakkert.


Carnitine en Q10 zijn als familie. Carnitine transporteert de vetten, Q10 verbrandt ze. Bovendien spelen ze allebei een rol om de cellen te 'detoxen' door vrije radicalen die tijdens een verbranding ontstaan, te neutraliseren. Daarom is deze combinatie een sterke energiebooster en anti-ager.


Carnitine en Q10 zijn het 'energypack'. Zo maak je meer energie op celniveau. Meer energie = meer vetten verbranden. Meer energie = helder denken. Meer energie = betere immuniteit.


Carnitine helpt om vetten in het lichaam te gebruiken die je anders niet zou gebruiken. Het geeft meer energie, stimuleert de hersenen en werkt tegen slechte cholesterol.


ON of OL?


Q10
bestaat ruwweg in 2 vormen: ubiquinON of ubiquinOL.


MOOD werkt met de 'OL vorm', omdat dit de vorm van Q10 is die zo door het lichaam kan worden opgenomen.


De 'ON vorm' moet in het lichaam nog worden omgezet. Mensen die zich vaak moe voelen, ontbreken meestal ook de stoffen voor een goede omzetting. Het is dan een beetje water naar de zee dragen.


Als men een 'OL vorm' van goede kwaliteit heeft, is deze tot 8x krachtiger dan de 'ON' vorm en moet men zich dus geen zorgen maken of de Q10 daadwerkelijk in het lichaam wordt omgezet.


Fragiel


Q10 is een extreem fragiel ingrediënt. In crèmes heeft Q10 daarom ook geen enkele zin. Een goede Q10 produceren vraagt een enorm ingewikkeld productieproces. Je loopt het risico dat je een kwaliteit koopt die eigenlijk al uitgewerkt is tegen dat je het gebruikt. Q10 van RainPharma is wel degelijk geproduceerd volgende de geijkte manier en is dus gegarandeerd werkzaam.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter