31 Dec 2015

Onze verzorgingsproducten gebruik je volgens het alfabet

Het principe

Olie trekt olie aan. Dat kan overtollig sebum zijn (bij een vette huid) of waterproof make-up (ook op oliebasis) of luchtverontreiniging of ... kortom alle op olie gebaseerde vuiltjes. Daarom geschikt voor elk huidtype én volledig unisex.
Het is belangrijk dat het product met droge handen wordt ingesmeerd op een droog gelaat. Nu is het de bedoeling om het gelaat te masseren zodat de olie van het product goed mengt met de olie op de huid (of met de make-up).
Door vervolgens de handen nat te maken en verder te masseren, verandert de reiniger in een witte reinigingsmelk. De 'emulgator' wordt door het water geactiveerd. Hierdoor lost de olie helemaal op. Niet enkel de olie van het product, maar ook alle olie die er aan gebonden is (dankzij de masserende bewegingen op een droge huid).
Vervolgens spoel je alles makkelijk weg met meer water.

Snel

De uitleg klinkt wat lang. Alsof je een half uur extra moet uittrekken. Dit is de snelle methode: product aanbrengen op een droge huid en vervolgens de douche in en afspoelen. Zo eenvoudig is het.

2XA

Je kan kiezen tussen de Amazing Oil Cleanser of de Advanced Precleanser. De Amazing Oil Cleanser is het standaardproduct (ook goedkoper per ml). Wie echt een hele vette huid heeft of net een hele droge huid, of erg veel make-up draagt, is beter af met de iets sterkere Advanced Precleanser. Deze bevat meer kostbare en 'zwaardere' oliën en kent een ander productieproces. Voor het zwaardere werk dus. In het geval van een zeer droge huid: omdat de oliën rijker zijn (voeden). In het geval van een zeer vette huid: omdat deze 'zwaardere' oliën meer sebum kunnen binden om nadien weg te spoelen.

De sleutelingrediënten

#Amazing Oil Cleanser (200ml)

Zoete amandelolie, avocado- en jojobaolie. Bevat ook verzachtende aloë vera en verfrissend hydrolaat van citroenverbena + een heleboel essentiële oliën. Ruikt zacht naar kruiden waaronder lavendel, rozemarijn en sandelhout.

#Advanced Precleanser (100ml)

Zoete amandelolie, avocado- en jojobaolie. Maar ook abrikozenolie, olijfolie en duindoornolie. De laatste olie zorgt voor de gelige kleur. + een heleboel verkwikkende citrusoliën. Ruikt zacht naar citrus.

EN BEVAT ZEKER NIET...

Advanced Precleanser is 100% van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Amazing Oil Cleanser is 99,65% van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Hier slaagden we niet om de 100% te halen. Maar de 0,35% synthetische ingrediënten zijn wel volledig onschadelijk, niet irriterend en volledig onschadelijk voor het milieu. Dit staat ook zo op de verpakking geschreven. Doe de verpakkingen eens open en ontdek tekstjes op alle flapjes, boven en onder.
Beide producten zijn super zacht voor elk huidtype. Ze zijn lief voor het milieu (ook dankzij lokale productie) en ze zijn ook erg doeltreffend. Wij durven te zeggen dat dit de beste olie-reinigers zijn die je kan kopen. Daag ons maar uit. Ze verstoren op geen enkele manier de natuur, noch de complexe natuur van je huid, noch die van onze planeet.

*Bewaarmiddelenvrij
*Aqua (water) is geen sleutelingrediënt (= je koopt geen water!)
*Geschikt voor veganisten
*Allergieën? Bijzonder kleine kans (=hypoallergeen)
*Lokaal geproduceerd (= weinig transport en goede werkomstandigheden en controles)
= een super product
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter