17 Aug 2018

Rainpharma Actie bij Goed Gevoel

Deze geweldige droge lichaamsolie zit momenteel als actie bij Goed Gevoel. Hierin zit ook een kortingsbon geldig op alle Rainpharma producten. Gebruik de code "GOEDGEVOEL" in onze webshop en ontdek dat er een groot bedrag van je RainPharma bestelling wordt afgetrokken. VEEL PLEZIER MET HET SHOPPEN!

Goed Gevoel magazine en RainPharma stunten samen. We dachten dat je je droge zomerhuid wel wilde herstellen en daarom kan je vanaf vandaag onze Sacred Seven Body Repair Oil (200ml) bij Goed Gevoel vinden voor maar €8,50 extra (ipv. €49).

Goed Gevoel magazine vind je bij elke dagbladhandel en in de meeste supermarkten. Zolang de voorraad strekt.

Meer over het product:

Met deze premium droge lichaamsolie trakteer je je huid op het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Een unieke mix van zeven kostbare plantaardige ingrediënten herstelt, verzacht en beschermt de huid.

RainPharma Sacred Seven Body Oil is een mengeling van jojoba, argan, zwarte komijn, bernagie, calendula, arnica en duindoorn. Het resultaat voel je meteen! Je huid ziet er jong en gezond uit en voelt aan als satijn. Deze RainPharma lichaamsolie kleeft niet en verwent je met de heerlijke geur van zachte en zoete plantenextracten. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke en plantaardige oorsprong en we gebruiken geen irriterende bewaarmiddelen. 

 
 
 
 


En er is meer!

In het doosje vind je een geheime kortingsbon die je vanaf vandaag tot eind september kan inwisselen bij ons in Antwerpen of via de webshop. Mail naar [email protected]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter