04 Mar 2018

RainPharma Aromatherapy Skin Wash

Geconcentreerde formule
RainPharma Skin Washes bevatten enkel echte, werkzame ingrediënten. We voegen geen extra water toe. Want zeg nu zelf, waarom zouden we flesjes vullen met water als dat ook gewoon uit de kraan stroomt tijdens het douchen?

Jij hebt minder flessen nodig.
Er belanden minder flessen in de recycle bak.

Je een jaar lang wassen met 1 fles douchegel, kan dat wel?
Met een fles Skin Wash van 500 ml kan je maar liefst 416 keer douchen. Je komt er dus ruim een jaar mee toe. Probeer je zo nu en dan graag een nieuwe geur? Dan zijn onze ‘kleine’ flesjes van 100 ml ideaal.


Size doesn’t matter

Onze flesjes Skin Wash van 100 ml mogen dan wel mee in de handbagage, maar ze omschrijven als ‘travelsize’ doet deze flesjes oneer aan. Tenzij je natuurlijk heel erg lang op reis gaat. Met een flesje van 100 ml kan je maar liefst 80 keer douchen!


1 pompje = 1 wasbeurt

Wist je dat 1 pompje ruimschoots volstaat om een volwassen lichaam te wassen? Gewoon aanbrengen op een natte huid en goed verdelen.


Schuimparty?

Onze Skin Washes zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen synthetische schuimmakers. Toch gek op schuim? Investeer in een Body Wonder Towel (Japanse wasdoek) of een Liu’s Magic Sponge (konjac spons). Hiermee tover je 1 pompje douchegel om in een weelderige plantaardige schuimwolk waar je makkelijk een heel gezin mee kan wassen!


Team spons?

Liu’s Magic Sponge is een extreem zachte konjac spons, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Laat je spons na elke wasbeurt goed (leg ze bijvoorbeeld op de verwarming), want anders brokkelt de spons af. Vervang je spons om de 2 tot 3 maanden.

Omdat Liu’s Magic Sponge zo zacht is, is ze ook ideaal om de tere huid van baby’tjes te wassen. Gebruik de spons in dat geval zonder douchegel, een heerlijk verzorgend oliebadje volstaat!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter