01 Dec 2017

Rainpharma Dieet Actie

 De grote Rainpharma Dieet Actie tussen 1 december 2017 en 14 februari 2018


Wil je het jaar graag een paar kilootjes lichter afsluiten? Of is een gezond gewicht jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? Ons RainPharma dieet is jouw sleutel tot succes!

MET Z’N TWEETJES. OF MET DRIE, VIER, VIJF...

Samen diëten is zoals samen sporten. Je bent gemotiveerder en houdt het makkelijker vol. Daarom lanceren wij in samenwerking met RainPharma een duo-dieet-actie. 

Start je samen met je partner, een vriend, vriendin, collega, broer of zus met ons RainPharma dieet? Dan krijg je maar liefst 50% korting op de tweede Balance Box, het startpakket waarin alles zit wat je nodig hebt. Willen jullie met een hele groep starten? Voor de derde, vierde, vijfde ... persoon geven we telkens 25% korting

De enige voorwaarde is dat jullie het intakegesprek samen volgen, de opvolgingssessies kunnen vervolgens apart ingepland worden. Het is een efficiënte en verantwoorde totaalaanpak, opgebouwd rond een gezonde levensstijl, met een doordachte langetermijnvisie en onder professionele begeleiding.

Hebben jullie nog vragen of zijn jullie klaar om te starten? Bel ons op 03 237 91 49 of stuur ons een mailtje naar [email protected]. 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter