07 Feb 2020

Rainpharma Faithful Face Guard

Help! Mijn huid heeft een serieuze opkikker nodig. Thank god there is the Rainpharma Faithful Face Guard. Dit product is veruit het meest gekende product uit de plantaardige verzorgingslijn van Rainpharma. Het doet, qua verzorging, alles in één keer. Het is een dagcrème, nachtcrème, oogcrème en serum. Wat heb je nog meer nodig? 

Waarom maakt deze Rainpharma crème zo goed?

Er zijn tal van zaken die dit product tot het neusje van de zalm maken. Zo is er de rode alg die deel uit maakt van de ingrediëntenlijst. Deze rode alg wordt gekweekt in zeer uitdagende omstandigheden waardoor hij enorm sterk is zorgt voor een bescherming waar je huid alleen maar van kan dromen. 

Ben je gewoon van synthetische rotzooi te gebruiken en schakel je over naar deze crème? Gun je huid dan de tijd om opnieuw zijn of haar zelfherstellend vermogen terug te krijgen. Na die periode ga je echt niets anders meer aan je huid willen smeren. 

Voor ieder huidtype?

Is deze Faithful Face Guard geschikt voor iedereen? Absoluut. Maar heb je last van bijvoorbeeld een extreem droge, vette of acné huid, dan zijn er nog andere mogelijkheden van Rainpharma crèmes die je huid opnieuw gezond kunnen maken.

Spring eens binnen of boek online je gratis huidanalyse bij Ellen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter