28 May 2018

RainPharma Ochtendroutine

1. Het ontbijt overslaan is geen goed idee. Maar soms is een RainPharma shake wel een makkelijk alternatief. Zo heb je voldoende eiwitten binnen, die dienst doen als bouwstenen voor zowat alles in je lichaam. En daar nemen we een tabletje Rainpharma Daily Boost bij. Samen met Rainpharma Mighty Night vormen ze de basis van het RainPharma programma, en dat merk je enorm goed aan je huid, haar en nagels.2. Vrije radicalen vangen doen we met Rainpharma High Tech AOX. We noemen het de Rolls Royce onder de voedingssupplementen, of nog: je anti-aging serum van binnenuit. Want laat ons eerlijk zijn: anti-oxidanten moet je slikken. Ze smeren heeft niet zoveel zin... 1 capsule per dag volstaat. Geen dag zonder High Tech AOX!


3. Vitamine C, Rainpharma Super C Boost is de omnibus van de vitaminen en daar zijn wijzelf erg kwistig mee (vandaar de grote potten). Wij nemen er 's morgens 2 en in de loop van de dag nog verschillende keren. Officieel zijn het 2 capsules per dag. Dit is een gebufferde vorm van Vitamine C en geen ascorbinezuur. Zeker wanneer je a.a.p. neemt is het belangrijk om extra vitamine C te nemen.


4. RainPharma Dry Energy en Rainpharma Dynamic Q10 nemen wij ook uit de grote potten. Het is een sterk duo voor meer energie en om langer jong te blijven (en het helpt onze vetten verbranden). Daarmee komen wij prima en vol energie de dag door. De minimumdosering zijn 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Dynamic Q10. Wijzelf nemen dagelijks 4 capsules Dry Energy en 6 capsules Dynamic Q10.


5. Twee capsules Rainpharma Ultra Omega 3 houdt onze huid zacht, levert ons goede vetten om de slechte te bestrijden en remt ontstekingen.  Personen met acné, psoriasis of een zeer droge huid kunnen een kuur van 6 tot 9 capsules per dag volgen, als stevige start.


In de douche wassen we ons natuurlijk (letterlijk) met één van de 16 geuren uit de Aromatherapy Essentials lijn.


En ons gelaat reinigen, scrubben en beschermen doen we met onze abcdef producten, volgens het alfabet.


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter