07 Dec 2017

RainPharma Prebiotic Skin Lotion

Deze RainPharma Prebiotic lotion is het summum van plantaardige huidverzorging. Om tot deze Prebiotic Lotion te komen, werden enkel de allerbeste ingrediënten gezocht.

Er werd de perfecte mix van natuurzuivere oliën en boters zoals karitéboter, monoïboter, cacaoboter, rozenbottelolie, jojoba-olie, duindoornolie, arganolie, theunisbloemolie en tarwekiem- olie samengesteld. Daar werden dan weer slimme, natuurlijke ingrediënten zoals essentiële vetzuren, alpha-glucanen, polysacchariden en extracten uit bieten, paddenstoelen en riet aan toegevoegd. Zo kwam de Prebiotic Skin Lotion tot stand gebracht. Deze verzorgt de huid, beschermt en kalmeert en maakt ze tegelijk zijdezacht.

En de natuur heeft nog meer in haar mars! De unieke RainPharma Prebiotic Skin Lotion formule draagt immers bij tot de ondersteuning van goede bacteriën op de huid en remt de aanhechting van slechte bacteriën af. Zo worden ongewenste lichaamsgeurtjes op een natuurlijke manier onder controle gehouden. 

Dat maakt van deze verzorgende lotion meteen ook een deodorant. De kostbare mix van de 20 verschillende premium natuur- lijke essentiële oliën uit de Aromatherapy Essentials lijn zorgt dan weer voor een frisse geur.

Wil je de RainPharma Skin Lotion graag bestellen? Klik dan hier!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter