12 Mar 2018

RainPharma Shopping Event

Hallo!

Groot nieuws! Op woensdag 21 maart begint de lente. Dat vieren wij en RainPharma samen in de vorm van een Shopping Event. Speciaal voor jou doen we deze dag de deuren open om 9u en sluiten we de winkel pas om 21u. Zo heb je deze dag ruimschoots de tijd om al je favoriete RainPharma producten aan te kopen. 

Wat je kan verdienen.....

In de winkel ontvang je een mooie RainPharma strandtas (winkelwaarde €24,95) die je mag vullen met je favoriete producten. Op alles wat in de tas past, krijg je 21% korting. Zolang het knoopje bovenaan nog dicht kan tenminste.

De enige voorwaarde is dat je minstens 3 producten aankoopt, met een minimum waarde van €50 (voor korting). Je  ontvangt dan niet alleen 21% korting op je aankoop, maar krijgt ook de RainPharma strandtas cadeau!

BEZORG ONS JE VERLANGLIJSTJE, OOK ALS JE EEN ONLINE KLANT BENT


Deze dag verwachten wij een grote toestroom in onze winkel. Alle RainPharma producten, zowel de shakes, supplementen als alle huidverzorgingsproducten zijn voorradig. Maar toch is het best om op voorhand al je verlanglijst door te geven zodat je er zeker van bent dat je alle producten hebt.


Tot dan!

Hans en Johan 

Reacties
Dag Hans en Johan,

Ik kom sowieso graag langs voor rainpharma shakes te komen halen (milk chocolate en cafe latte)

Groetjes
Caroline
Caroline Dreessen - 21 Mar 2018 - 09:05
Laat een reactie achter