01 Mar 2021

DJYM x RainPharma Spring Shopping Days 18 tot 20 maart 2021

Vier de lente met de Never Ending Circle en 21% korting!

Dit jaar vieren we het begin van de lente van donderdag 18.03.2021 tot en met zaterdag 20.03.2021. Krijg uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021. Op zaterdag 20 maart zijn we trouwens speciaal voor open tot 21u!

Om alles uit jouw nieuwe start te halen, is er voor jou de Never Ending Circle, een stijlvolle schaal die jouw dagelijkse kleine "gelukskes" extra bijzonder maakt. Deze Never Ending Cirle is de start voor jouw Spring Shopping Days.

Kom je liever niet langs? Geen nood! We vinden een oplossing zodat jij kan genieten van deze korting. Lees dus zeker verder!Wat zijn de spelregels voor de RainPharma Spring Shopping Days?

  1. Kies je favoriete producten uit, zet ze op jouw lijstje en bezorg het ten laatste op 14.03.2021 aan ons (via mail, telefoon, WhatsApp, ...).

  2. Je koopt voor slechts €21 de stijlvolle Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (t.w.v. €59).

  3. Van 18.03.2021 tot en met 20.03.2021 krijg jij 21% korting op alles wat in de Never Ending Circle en zijn bewaardoos past, met een maximum van 21 producten. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf €7 doen mee. 

  4. Je mag maximum 21 RainPharma producten uitkiezen en dit mogen 21 verschillende maar net zo goed 21 dezelfde producten zijn. 

  5. Voor elk RainPharma product in jouw Never Ending Circle (en zijn bewaardoos) gaat er €1 euro van de prijs af! Kies je één product dan betaal je dus slechts €20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten, dan krijg je dus je inleg van €21 volledig terug en is de Never Ending Circle dus gratis.

  6. Voor je buitengaat of bij elke bestelling die de deur uit gaat bij ons, krijg je één Uitgesteld Plezier Kaart. Dit is een waardebon van €21 euro die je vanaf 01.04.2021 tot en met 30.09.2021 kan gebruiken bij aankoop van minimum €100 euro aan RainPharma producten en accessoires.

Geef je verlanglijstje NU door!

Wil je zeker zijn van jouw favoriete producten? Bezorg jouw lijst dan ten laatste op zondag 14.03.2020 aan ons. Vorig jaar mochten we net geen 400 lijsten ontvangen en dat vraagt heel wat organisatie.

Daarom hebben we drie verschillende manieren beschikbaar om je lijst aan ons door te geven.

  • Via mail ([email protected])

  • Via telefoon/WhatsApp (03 237 91 49)

  • Via ons speciaal ontwikkeld bestelplatform. Shop je normaal online? Vermeld dit dan bij de opmerkingen. Stuur ons een mail en vraag naar de speciale link zodat jij rustig kan snuisteren op dit besloten platform.

Volg ons op Facebook, Instagram of stuur ons meteen een mailNever Ending Circle

De Never Ending Circle is een stijlvolle eyecatcher in elk interieur. Bovendien zijn de mogelijkheden lettertlijk neer ending.

De grote zwarte schaal is gemaakt van stevig, duurzaam en hygiënisch materiaal. Dat maakt van deze must-have het perfecte voetbadje of een mobiele wastafel, voor een zalig ontspannen wellness momentje thuis. Gooi je het liever over een speelse boeg? Vul de schaal met water en laat kinderen eendjes vissen.

Ook op heel wat andere plaatsen kan je de Never Ending Circle gebruiken. In de keuken als fruitschaal of salade bowl, of maak er een indoor kruidentuintje van, gevuld met aarde en verschillende kruidenplantjes. In de badkamer, als verzamelplaats voor al je RainPharma producten. In het toilet, met de gastendoekjes, mooi opgerold erin. Tijdens een feestje als elegante ijsemmer. Als decoratie met drijfkaarsen en waterplanten. 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter