29 Oct 2019

Op zoek naar kerstpakketten voor collega's of relaties?

Rainpharma geschenken als relatiegeschenk?

Wie heeft er nog nooit de bal misgeslagen bij het geven van relatiegeschenken? Wij alleszins wel. Een relatiegeschenk geven biedt de mogelijkheid om een partnership te bestendigen, het laatste zetje te geven aan een twijfelende klant of je collega met 25 jaar dienst in de bloemetjes te zetten.

Een overzicht van de geschenksets

Laat de kans om van je prospects zeer tevreden klanten te maken niet liggen en vind het perfecte relatiegeschenk. Wat waarderen je collega’s of contacten het meest? Welke indruk wil je op je klanten of collega’s maken? En waarop moet je letten als je relatiegeschenken kiest? Wij dachten er even over na en stelden speciaal 17 verschillende geschenksets samen. Een greep uit deze sets zie je alvast in de foto in de header alsook onderaan deze mail.

De prijzen van de sets variëren tussen 15,70 euro en 81,50 euro, exclusief BTW. Voor deze speciale actie hebben nog een leuke extra in petto. Naast het inpakken en verzenden naar waar jij maar wil:

  • < 5 sets (ongeacht het aankoopbedrag) ontvang je een extra zalig zacht winterdeken ter waarde van 69 euro
  • > 5 sets: 3% directe korting en per set van 5 een extra zacht zalig winterdeken ter waarde van 69 euro
  • > 10 sets: 5% directe korting en per set van 5 geschenken een extra zacht zalig winterdeken winterdeken ter waarde van 69 euro
  • > 15 sets: 8% directe korting en per set van 5 geschenken een extra zacht zalig winterdeken winterdeken ter waarde van 69 euro

Easy work...

Wij verlossen je van al het inpakwerk, denkwerk en wij leveren waar jij ook maar wil binnen Vlaanderen. Wil je het geschenk personaliseren met een sticker, kaart of persoonlijke boodschap: echt alles is mogelijk. Laat het ons gewoon weten.

Wil jij graag uren uitsparen met het kiezen van het juiste geschenk? Laat ons dan weten welk budget je hebt, hoeveel geschenken je wenst en wij zorgen ervoor dat jouw klanten dit jaar omver geblazen worden met een GE-WEL-DIG gepersonaliseerd geschenk! 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter