04 Oct 2018

Think Pink Actie in oktober

1 oktober tot en met 31 oktober

Think-Pink en RainPharma slaan de handen in elkaar in de strijd tegen borstkanker. Het Belgische beautylabel ontwikkelde een volledig plantaardige handcrème en stort een bijdrage voor de borstkankercampagne. Tegelijk wordt zo meer aandacht gevraagd voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten in huidverzorging.


Je ontvangt deze geweldige natuurlijke handcrème spontaan bij elk officieel online en offline RainPharma verkooppunt bij aankoop van minstens 3 RainPharma producten, waarvan de totale waarde minstens €75 bedraagt. Je ontvangt per persoon maximaal 1 gratis handcrème gedurende de hele actieperiode (niet geldig op het product van de maand en het trio shakes van de maand, niet cumuleerbaar met kortingsbonnetjes of actiecodes).

We selecteerden ingrediënten die je huid onmiddellijk en intens voeden en verzorgen. Je handen voelen niet vet aan, zodat je meteen weer aan de slag kan. Een mix van natuurzuivere essentiële oliën uit echte kruiden en planten trakteert je op een citrusfrisse geur met kruidige ondertoon.

Exceptional Hand & Nail Cream voedt, kalmeert, egaliseert en beschermt. Een extract uit wildgroeiende madeliefjes ondersteunt een gelijkmatige huidskleur en vermindert oppervlakkige ouderdomsvlekken. Extracten uit rode biet voorkomen uitdroging door de barrièrefuctie van de huid te ondersteunen en zorgen zo voor meer soepelheid en elasticiteit. De poriacocospaddenstoel en extracten uit riet zijn kalmerend en verzachten irritaties. Organische calendulaolie, arnicaolie, tarwekiemolie en teunisbloemolie voeden de huid en zijn de ultieme bondgenoot in de strijd tegen winterhanden. Ze vormen een schild tegen agressies van buitenaf en beschermen droge, breekbare nagels.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter