18 Mar 2016

V-EGGIE plantaardige ei-vervanger van P38

Sedert kort kan je het complete gamma van P38Nutrition in onze winkels kopen.

P38Nutrition is een sportvoeding-bedrijf uit Brasschaat (Antwerpen) dat in 2014 werd opgericht. Het verdeelt natuurlijke sportproducten zonder kunstmatige toevoegingen, genetisch gemodificeerde ingrediënten, geraffineerde suikers of kleurstoffen. 

Eerste ei-vervanger met smaak en textuur van echt ei

Er zijn al langer veganistische ei-vervangers op de markt, maar ze missen meestal de smaak en textuur van een echt ei. En de verwerkingsmogelijkheden blijven beperkt. Dit is de eerste ei-vervanger waarmee je ook gewoon een omelet of roerei kunt klaarmaken. Maar ook koekjes, muffins, cakes, quiches, tortilla, wentelteefjes, ... Het product is zelfs geschikt als rijs- of bindmiddel.

100% plantaardige micro-algen en nutritionele gisten

V-eggie bestaat uit een 100% plantaardig micro-algenmeel en nutritionele gisten. Hoogwaardige voedingsvezels en eiwitten rijk aan (enkelvoudig) onverzadigde vetzuren en micronutriënten, zoals glutamine, arginine, luteïne, zeaxanthine en vitamine B-complex. Micro-algenmeel is heel voedzaam en van nature geel.

Gezonde en duurzame producten voor iedereen

V-EGGIE biedt een evenwaardig en gezond alternatief voor iedereen die geen ei wil of kan eten. Vroeger kochten alleen vegetariërs of veganisten soja- of amandelmelk. Of mensen met een voedingsallergie. Vandaag merken we een bredere bewustwording. Almaar meer mensen houden rekening met dierenwelzijn, duurzaamheid en hun eigen gezondheid.

Ruimer assortiment beschikbaar

De V-eggie ei-vervanger maakt deel uit van een assortiment met ook nog de puddingmix, proteïnerijke instant soep-mix en een glutenvrije pannenkoekenmix. Je koopt ze in een hersluitbare pouch-verpakking van 300 gram.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter