21 Feb 2020

Verschillende kwaliteiten van Rainpharma shakes

Ben je bezig met het Rainpharma dieet? Of gebruik je af en toe eens een Rainpharma shake? Weet je niet welke smaak te kiezen? Dan leg ik je in deze blog heel graag uit welke verschillende shakes er allemaal bestaan.

Classic Rainpharma shakes (glutenvrij en lactose-arm)

Om te beginnen zijn er de classic Rainpharma shakes. De meest populaire hiervan is de Milk Chocolate. Dit zijn alle meest gewone, meest courante smaken van de Rainpharma shake.

Vegan Shakes: volledig gluten- en lactosevrij

Ten tweede zijn er de vegan shakes. De vegan shakes zijn gemaakt voor mensen die absoluut geen lactose verdragen. Want alle Rainpharma shakes zijn ongeveer lactose vrij. Als je het absoluut niet verdraagt, en je wil alle mogelijke koemelk vermijden, dan kan je dus echt kiezen voor deze shakes. We hebben er twee die gebaseerd zijn op soja-eiwit: de Madagascar Vanille en de Yucatan Chocolate. Dan hebben nog één van onze laatste nieuwe, gebaseerd op een erwtenisolaat. Met de smaak 'peanuts'.

Premium rainpharma shakes gezoet met stevia

Tot slotte hebben we onze premium shakes. Dat is de Raw Chocolate en de Colombian Coffee. Dit zijn twee varianten van de classic shakes, maar er is een andere zoetstof gebruikt namelijk stevia. Terwijl het bij de meeste Rainpharma shakes gewoon sucralose is.

Als je de smaken graag wil proeven, kom dan eens langs in de winkel. We hebben alle smaken staan en dan kan je eens proeven van deze vegan shake.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter