De ervaring van Lore - RainPharma dieet

Gepost door Hans op

Een tijdje geleden leerde ik Hans en Johan kennen tijdens een opleiding.

Dit was op het moment dat ik de controle verloren was over mijn gewicht en mij niet meer goed voelde in mijn vel. De passie en kennis waarmee zij mensen begeleiden naar #thenewme en de resultaten die ik zag bij anderen die het Rainpharma traject volgden, leidde mij om in actie over te gaan.

De coaching van DJYM, de steun van mijn man en mijn volharding gaf mij het gewenste resultaat van -15kg.

Hierbij stopt het verhaal niet: ik blijf dit resultaat behouden met de periodieke opvolging en coaching van Hans.

Niet alleen voel ik mij super maar de verliefde blikken die ik krijg van mijn man, met wie ik 20 jaar lief en leed deel, net als toen wij net samen waren, is een extra surplus.

Hieronder een foto van voor (links) en na (rechts).


Mijn boodschap: you can do this too!

 

← Vorige post Volgende post →Reactie plaatsen