RainPharma Promo's 2023

Gepost door De Vylder Johan op

Momenteel lopen er heel wat interessante acties en RainPharma promo's tegelijkertijd. We zetten ze graag even voor jou op een rijtje.

RainPharma Balance Box 415 euro ipv 515 euro

Ons meest beproefde dieet waarmee we al meer dan 12 jaar mensen helpen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Voor het eerst in 5 jaar nog eens in promotie. En wat voor één! Je start nu met een voordeel van 20%. Wat houdt je nog tegen om je goede voornemens waar te maken? Deze actie loopt tot eind januari.

>>> Bestel nu je startbox, wij contacteren je om een afspraak in te plannen.

Milk Chocolate Shake 2 + 1 à 50%

Een simpele maar hele voordelige promotie: koop je 3 potten Milk Chocolate Shake, dan krijg je 50% korting op de derde pot. Zo bespaar je nu 16%. Ben je fan van deze super populaire smaak (zoals de meesten)? Profiteer ervan en sla een stevige voorraad in. Ze zijn 1,5 jaar houdbaar. Deze actie loopt tot eind januari.

>>> Naar de voordeelverpakking

Milk Chocolate Plus 4 Box

De RainPharma Milk Chocolate Plus 4 Box is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een effectief dieet om gewicht te verliezen en gezonder te worden. Voor slechts 99 euro krijg je alles wat je nodig hebt om succesvol van start te gaan. Deze box heeft een waarde van 142,75 euro. Jij scoort hem nu voor slechts 99 euro!
 In de box vind je een heerlijke RainPharma Milk Chocolate Shake, die je kunt gebruiken als ontbijt, lunch of snack. Daarnaast bevat de box een aantal RainPharma vitamines en mineralen die je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt!

>>> Naar de voordeelbox! 

PS: Vergeet zeker niet je spaarprogramma te activeren! Met de BOOST punten spaar je punten als je aankopen doet via de webshop of in de winkel. De gespaarde BOOST punten kan je vervolgens omruilen voor korting of gratis producten. 

← Vorige post Volgende post →Reactie plaatsen