RainPharma Shampoo: kies de juiste formule

RainPharma Shampoo: kies de juiste formule

RainPharma is een Belgisch merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige producten. Een van de populaire producten van Rainpharma is de shampoo. In dit blogartikel zullen we wat dieper ingaan op wat je kunt verwachten van de RainPharma shampoo.

Waarom kiezen voor RainPharma shampoo?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Rainpharma gebruikmaakt van natuurlijke ingrediënten in haar producten. Dit betekent dat de shampoo vrij is van chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je haar en hoofdhuid. Zo bevat de shampoo bijvoorbeeld biologische aloë vera en kokosolie, die beiden bekend staan om hun hydraterende eigenschappen. Dit maakt de shampoo geschikt voor alle haartypes, ook voor droog en beschadigd haar.

Afscheid nemen van schadelijke stoffen: geen parabenen, sulfaten of siliconen

Daarnaast is de RainPharma shampoo ook vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Deze stoffen kunnen het haar beschadigen en uitdrogen, en zijn daarom vaak vermijd in natuurlijke haarverzorgingsproducten. De RainPharma shampoo bevat in plaats daarvan milde reinigers die je haar grondig reinigen zonder het uit te drogen.

Voedend en versterkend dankzij essentiële oliën

Een ander pluspunt van de RainPharma shampoo is dat het is verrijkt met essentiële oliën. Deze oliën helpen om het haar te voeden en te versterken, wat resulteert in glanzend en gezond uitziend haar. Naast de heerlijke geur, die wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke essentiële olië, ervaar je echt tal van voordelen van deze twee plantaardige shampoos.

RainPharma heeft twee verschillende shampoos in het assortiment waarvan de RainPharma Pure Shampoo de meest gekende is. Maar onderschat de RainPharma Balancing Shampoo zeker ook niet. Beide RainPharma shampoos zijn verrijkt met natuurlijke, actieve ingrediënten die goed zijn voor je haar en hoofdhuid. Maar voor welke RainPharma shampoo je kiest, hangt af van je haarbehoeften.

RainPharma Pure Shampoo

De RainPharma Pure Shampoo is volledig plantaardig en geschikt voor alle haartypes, zelfs gekleurd haar. Wat deze shampoo zo bijzonder maakt, is dat het een geconcentreerde formule is. Dit betekent dat er geen water aan is toegevoegd en dat er alleen werkzame, actieve ingrediënten in zitten. Dit is niet alleen beter voor je haar, maar ook voor het milieu en je budget, omdat we minder flessen nodig hebben.

De RainPharma Pure Shampoo reinigt je haar intens, maar op een zachte manier en is tegelijkertijd verzorgend. Het bevat hydraterende natuurlijke ingrediënten die je haar mooi, zacht en glanzend maken en je hoofdhuid voeden. Kalmerende ingrediënten helpen bij het verzachten van de hoofdhuid en het verminderen van irritaties. Extracten uit Oost-Indische kers en waterkers versterken je haar, terwijl extracten uit appelwortel bijdragen aan de gezondheid en schoonheid van je haar. De frisse geur komt van de mix van verschillende premium essentiële oliën uit de RainPharma Aromatherapy Essentials lijn.

RainPharma Shampoo

RainPharma Balancing Shampoo

Een milde RainPharma Balancing Shampoo die lief is voor je hoofdhuid, boordevol natuurlijke ingrediënten die je haar verzorgen, verzachten en doen glanzen als nooit tevoren. Heb je snel last van een droge of gevoelige hoofdhuid? Deze natuurlijke RainPharma Balancing Shampoo bevat een innovatieve scalp-invigorator die de hoofdhuid zacht maar grondig reinigt, kalmeert en versterkt. Het licht verkoelend effect zorgt voor instant verfrissing.

Om komaf te maken met droog haar voegden we verschillende hydraterende en verzachtende ingrediënten toe, maar ook een pre-conditioner die je haar intens voedt zonder te verzwaren. De perfecte voorbereiding op je conditioner en ons geheim voor een glanzende haardos!

RainPharma Balancing Shampoo

RainPharma Shampoo: voor iedereen wat wils!

We kunnen stellen dat RainPharma twee uitstekende shampoos heeft in haar assortiment: de Pure Shampoo en de Balancing Shampoo. Beide shampoos zijn gemaakt van natuurlijke, actieve ingrediënten en zijn daarom goed voor je haar en hoofdhuid. Welke shampoo het beste voor jouw is, hangt af van je haarbehoeften. De Pure Shampoo is geconcentreerd en geschikt voor alle haartypes, terwijl de Balancing Shampoo mild is en speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge of gevoelige hoofdhuid.

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.