Zwangerschapskilo's kwijtraken

Zwangerschapskilo's kwijtraken

Je bent mama geworden: proficiat! Dat betekent dat je leven een nieuwe wending heeft gekregen en dat de zorg voor je baby een belangrijk deel van je dag uitmaakt. Verlies je toch zeker de zorg voor jezelf niet uit het oog in alle drukte? Jezelf graag zien – als mama én als vrouw – is en blijft cruciaal. Heb je moeite om terug op je oude gewicht te komen, of gaat het afvallen na je zwangerschap je te langzaam? Wil je zo snel mogelijk je zwangerschapskilo's terug kwijtraken? Met de juiste begeleiding raak je je zwangerschapskilo’s op een verantwoorde en gezonde manier weer kwijt.

zwangerschapskilo's kwijtraken

Verantwoord zwangerschapskilo’s kwijtraken

Na de bevalling ben je sowieso meteen een paar kilo’s kwijt, en bij sommige vrouwen verdwijnen ook de resterende zwangerschapskilo’s vanzelf in de maanden daarna. Dit is echter niet bij iedereen het geval. Lukt het je niet om weer wat af te vallen? Begin zeker niet zomaar aan een crashdieet, maar laat je begeleiden. Erover waken dat je lichaam alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt, is namelijk werk voor een expert. Je moet nog recupereren van de zwangerschap en de bevalling, en de kans dat je sowieso niet blaakt van de energie (bedankt, onderbroken nachten!) is ook reëel. Bovendien verval je zonder een coach, hoe gemotiveerd je ook bent, al snel in je oude gewoontes. Da’s maar menselijk. Gun jezelf dat extra duwtje in de rug, zodat je de moed erin houdt.

Proteïnedieet voor een blijvend resultaat

Het Rainpharma- en het Lignavita-dieet zijn allebei proteïnediëten van eigen bodem waarmee je langdurige resultaten boekt, geen last hebt van vermoeidheid en geen honger hoeft te lijden. Maar opnieuw: begin er niet aan zonder begeleiding. Elk dieet heeft zijn eigen accenten, dus je hebt een beetje hulp nodig om te bepalen welk het beste bij jouw situatie en jouw doelstellingen past.  

Afvallen na je zwangerschap? 

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren als je je zwangerschapskilo’s wil verliezen. We vertellen je graag meer over onze aanpak en onze diëten. Wist je bijvoorbeeld dat we jou maar liefst anderhalf jaar lang gratis begeleiden met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks, die ook perfect virtueel kunnen verlopen? We bieden zelfs een app aan om je te ondersteunen met onder meer restauranttips. Je staat er niet alleen voor!     

 

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.