Cute Nutrition

Filters
Craving Crusher 60 caps
€15,40
Glucomannan (Konjac) werkt als een eetlustremmer, het heeft de maag een voldaan gevoel, waardoor het verlangen naar zoete en ongezonde snacks wordt verminderd.
CLA capsules
€13,40
Verhoogt de stofwisseling en helpt bij vetverbranding. Versterkt het lichaam en is een geweldige work-out-aanvulling.
Vetverbrander 60 caps
€22,00
Een supplement voor gewichtsbeheersing. Is een unieke mix van vitamines, mineralen en extracten. Cute Burner Capsules zijn ontworpen om uw doelen te ondersteunen. Bevat cafeïne en vitamine B6 om het energieniveau te verhogen en het hongergevoel te vermi
Maaltijdvervanger Vanille 500 gr
€21,50
Tanning Capsules
€22,77
Skinny Juice 240 gr
€33,15
Sinetrol® is een belangrijk ingrediënt in ons Skinny Juice-poeder. Sinetrol® zijn polyfenolen uit citrusvruchten als actieve stoffen.
Maaltijdvervanger Chocolade 500 gr
€21,50
Een Heavenly Chocolate maaltijdvervangende shake voor gewichtsbeheersing en energie. Een lage calorie, vet & suiker uitgebalanceerd dieet met 5 * smaak!
Proteine Shake 500 gr
€22,76
De perfecte vrouwelijke mix met toegevoegde vitamines en mineralen. Rijk aan wei-eiwit, weinig vet, weinig suiker en slechts 118 calorieën per portie.
Cute Nutrition

Het is onze overtuiging dat gezond eten en een actieve levensstijl all-round wellnessvoordelen biedt. Cute Nutrition is ontwikkeld om u gezonder, gelukkiger en sterker te maken! Een jong team van voedingsdeskundigen, personal trainers, fitness- en sportliefhebbers die we bij Cute hebben, proberen om voorlichting te geven en sterke vrouwen te inspireren.