Stacker2

Filters
Testo 4HD
€37,95
100% natuurlijke samenstelling. TESTO-4HD verhoogt de hoeveelheid vrij testosteron in jouw lichaam waardoor de kracht, de massa en de trainingsintensiteit drastisch toenemen.
100% Whey
€31,95
- Bevat whey met de hoogste biologische waarde
- Zonder suiker en aspartaamvrij
- Lost volledig op, geen klonten
- Een overheerlijke (romige) shake
Vita Boost
€24,95
Vita Boost bevat precies die vitaminen en mineralen die je als sporter in hogere dosis nodig hebt en is zodoende een bewuste en aanvulling op je dagelijkse voeding.
Creatine Complete
€19,95
Door Complete Creatine dagelijks te gebruiken ervaar je gegarandeerd meer spierkracht. Je kunt zwaarder trainen en sets langer volhouden zonder dat je verzuurt
Whey Isolate
€54,90
Whey Isolate van Stacker is de meest geavanceerde proteïne binnen de Stacker2 product range, met o.a. een eiwitpercentage van maar liefst 90%!
Stacker2

Over Stacker2


In 2010 startte Stacker2 Europe met het importeren en fabriceren van voedingssupplementen. Stacker2 Europe staat in de volksmond bekend als "Stackers" en het merk is niet meer weg te denken uit de wereld van fitness en krachttraining. Onze Stackers zijn voedingssupplementen die jou ondersteunen in een levensstijl om mooier, slanker, fitter, gespierder of gezonder te worden. Miljoenen mensen hebben met behulp van Stackers hun persoonlijke doelstelling behaald.

Vetverbranding


Binnen het Stacker2 gamma vind je verschillende typen afslankproducten, energiedrankjes, vitamines en sportvoeding. Stacker2 is internationaal bekend geworden met haar krachtige fatburners. Een 100% natuurlijk voedingssupplement in capsulevorm, vol met vetverbrandende en energieleverende plantenextracten die de stofwisseling verhogen en zodoende de vetverbranding stimuleren.