SynTech

WETENSCHAP & SYNERGIE

De kracht van SynTech™ ligt in de zorgvuldig samengestelde mix van actieve ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze werken. Deze synergetische formuleringen zorgen voor optimale prestaties en zorgen voor maximale efficiëntie. 

TRANSPARANTE & HOOGGEDOSEERDE FORMULES

We bieden geen formules aan op basis van gepatenteerde melanges die ondergedoseerde of overtollige ingrediënten bevatten. De SynTech supplementen bevatten alleen werkzame stoffen, geformuleerd in de juiste werkzame hoeveelheden, omdat zij geloven dat daar de echte meerwaarde voor een sporter ligt. Hun labels zijn duidelijk en transparant, ze geven de exacte dosis van elk actief ingrediënt aan.

ALLEEN DE BESTE & VEILIGE INGREDIËNTEN

Bij het selecteren van de ingrediënten kiest Syntech voor componenten van superieure kwaliteit, die beter worden opgenomen door het lichaam. Ze ondergaan strenge kwaliteitscontroles en zijn veilig in gebruik. Alle supplementen zijn traceerbaar tot op ingrediëntniveau, wat de kwaliteit en voedselveiligheid ten goede komt.

GEWELDIGE NATUURLIJKE SMAAK

De SynTech visie is dat ze niet alleen de beste supplementen willen aanbieden, maar dat ze ook heerlijk moeten smaken. Ze willen dat je elke keer dat je deze inneemt, geniet van je shake of pre-workout. De SynTech eiwitshakes zijn ontwikkeld om te mengen met water zodat ze licht verteerbaar zijn en heerlijk smaken. De workoutdranken hebben geen chemische bijsmaak, maar je kan genieten van de natuurlijke smaak, net alsof het een limonade is.

Filters
SynTech
SynChronize
Artikelcode 100874
€62,90
SynChronize is een uitgekiende combinatie van snelle en trage proteïnen, een strategische hoeveelheid low-impact koolhydraten, en synergetisch samenwerkende Creatine, Beta-alanine en L-leucine.
SynTech
SynChronize
€62,90
SynTech
Synedrine 120 caps
Artikelcode 100883
€49,90
Synedrine van Syntech bevat een mix van ingrediënten die synergetisch samenwerken en de vetverbranding verhogen.
SynTech
Creatine Capsules
Artikelcode 100876
€29,90
Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende spurts van korte, high intensity oefeningen. Crea-Trona® is dubbel gebufferde Creapure® creatine die bestaat uit natriumcarbonaat en natriumbicarbonaat, twee natuurlijke mineralen.
SynTech
SynTsize Pump
Artikelcode 100880
€54,90
SynTsize Pump van Syntech is een pre-workout die de explosieve kracht en het spiervolume verhoogt. Creatine, arginine en citrulline bevorderen de spierkracht en de congestie.
SynTech
SynTsize Pump
€54,90
SynTech
SynPro Vegan
Artikelcode 100873
€32,90
SynTech vegan voedingssupplement in poedervorm met zoetstoffen op basis van Erwt Proteïnen; Geheel lactose-, gluten- en sojavrij.
SynTech
SynPro Vegan
€32,90
SynTech
BCAA 8:1:1
Artikelcode 100878
€29,90
BCAA & Glutamine is een “intra workout drink“ die onmiddellijk vóór, gedurende of onmiddellijk ná de training kan gedronken worden. Het voorziet het lichaam van de nodige aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine en L-Glutamine.
SynTech
BCAA 8:1:1
€29,90
SynTech
SynPro Matrix
Artikelcode 100871
€36,90
SynPro Matrix is een krachtige Time-release matrix van snelle, intermediaire en trage proteïnefracties: 3 soorten weiproteïnen, ei-albumine en sojaproteïnen.
SynTech
SynPro Matrix
€36,90
SynTech
SynPro Whey
Artikelcode 100867
€34,90
SynPro Whey is een "instant whey" proteïne van uitstekende kwaliteit. Het bestaat uit een weiproteïnen isolaat en een weiproteïnen concentraat.
SynTech
SynPro Whey
€34,90
SynTech
SynTsize Recovery
Artikelcode 100881
€58,90
De shake ná de training is de belangrijkste van de dag voor alle atleten die een maximaal herstel nastreven door glycogeen- en aminozurenaanvulling.