Naar de product informatie
1 van 1

Lignavita

Lignavita Pasta Carbonara

Standaard prijs
14,00
Standaard prijs
Promo prijs
14,00
Verzending wordt berekend tijdens het afrekenen.
Inhoud

    DI TEM ZA BESTELD VOOR 16.00 UUR | DEZELFDE DAG VERZONDEN

    GRATIS VERZENDING VANAF € 60 IN DE BENELUX

    ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 9,4

    VEILIG ONLINE BETALEN

    Lignavita Pasta Carbonara

    Specificaties

    Proteïnerijke Lignavita pasta carbonara maaltijd op basis van soja. Heerlijk Italiaans gerecht - voedzame maaltijd rijk aan proteïnes.

    Toegestaan in programma's: 🔴 🟠 🟢

    Deze romige spaghetti carbonara met Italiaanse aroma’s past prima in het proteïnedieet. Lekker naast een frisse salade. Laat je creativiteit de vrije loop: combineer met broccoli, asperges,...

    Inhoud: 50gr per zakje
    Houdbaar tot: zie individuele verpakking
    Koel en droog bewaren

    Gebruik

    1. De inhoud van het zakje in een kom doen (voor bereiding in de magnetron : in
    een magnetron bestendige kom)
    2. Al roerend 150 ml. kokend water of sojamelk toevoegen.
    3. Gedurende 5 à 10 minuten koken en af en toe doorroeren (voor de
    magnetron gedurende 2 à 3 minuten verhitten op maximaal vermogen en af
    en toe doorroeren).
    4. Van het vuur nemen, resp. uit de magnetron halen, en 2 à 3 minuten laten
    rusten. Kort nadien nuttigen.

    Ingrediënten

    Voorgekookte pasta (44%) (harde tarwegries); plantaardige
    eiwitten (soja) getextureerd sojameel; bereiding van plantaardige oliën
    (zonnebloemolie en sojaolie, maltodextrine, melkeiwit; emulgator: sojalecithine;
    antioxidanten ascorbylpalmitaat, alfa tocoferol); karnemelkpoeder; inuline;
    aroma’s (melk, gluten, mosterd); zuurteregelaar: kaliumchloride,
    tricalciumfosfaat, kaliumcitraat, magnesiumoxide; uipoeder; eipoeder; mix van
    vitaminen en mineralen (thiamine hydrochloride, vitamine A-acetaat,
    cholecalciferol, vitamine E-acetaat, biotine, foliumzuur, niacinamide,
    calciumpantothenaat, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride,
    ascorbinezuur, kopergluconaat, kaliumjodide, ijzer pyrofosfaat, mangaansulfaat,
    natrium selenium, zinkoxide); zout; stabilisator: magnesium fosfaat;
    knoflookpoeder; specerijen; peterselie; verdikkingsmiddelen: maïszetmeel,
    xanthaangom, guargom, natriumalginaat; antioxidant: tocoferol; kleurstof: betacaroteen; emulgator: sojalecithine.
    Geproduceerd op apparatuur waarop ook worden verwerkt: selder en sulfieten.

    Download PDF