Creatine Pure

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Hoogst gezuiverde gemicronizeerde creatine monohydraat.

Lees meer
€19,90
Incl. btw

Creatine Pure

Creatine is een organische stikstofverbinding die van nature voorkomt in gewervelden. Creatine is een tussenproduct bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. In het lichaam wordt creatine gevormd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine.

Creatine verbetert de prestaties van de spieren tijdens sterke kortdurende krachtsinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel. Het NOC*NSF geeft aan dat team- en krachtsporters baat kunnen hebben bij creatinesuppletie. Het heeft geen effect bij duursport. Creatine staat niet op een dopinglijst, omdat ook normale voeding creatine kan bevatten. Ook heeft creatine, in tegenstelling tot anabole steroïden, geen androgene werking. Ongeveer 80% van alle sporters heeft voordeel bij creatine-inname, 20% ondervindt geen effect.

Bij creatinegebruik wordt veelal de eerste paar dagen 20 gram per dag gespreid over de dag ingenomen ('ladingsfase'). Daarna wordt gedurende ongeveer een maand 2 gram per dag ingenomen. De inname wordt veelal gecombineerd met de consumptie van koolhydraten.

Gebruik:
Neem 2 à 3 gram poeder, opgelost in water, een halfuur voor de trainingen of op dagen zonder training in de voormiddag tussen de maaltijden.

Samenstelling:
100% gemicronizeerd Creatine monohydraat
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »