Performance Glutamine 100 caps

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Performance L-Glutamine is jouw aminozuur nummer één voor celgroei en spierherstel. Performance L-Glutamine is een semi-essentieel aminozuur en heeft een sleutelrol in het anabolisme van eiwitten in je lichaam. 

Lees meer
€34,90
Incl. btw

Performance Glutamine 100 caps

Performance L-Glutamine is een semi-essentieel aminozuur en heeft een sleutelrol in het anabolisme van eiwitten in je lichaam. 

Tijdens een intensieve training hebben je spiercellen grote hoeveelheden glutamine nodig. Anders zal er, naast een onvolledig herstel, ook spierweefsel verloren gaan. Als je lichaam niet over voldoende glutamine beschikt, wordt het uit je spieren genomen en zal dit tot tot verlies van spiermassa leiden. 

Door zijn bouwkwaliteiten wordt glutamine als supplement gebruikt tijdens periodes van stress (mentaal en fysiek), bij intensieve trainingen en bij herstel na een letsel of operatie. Glutamine is essentieel voor je celgroei en is de belangrijkste brandstof voor je immuunsysteem. Het stimuleert je glycogeensynthese in de lever en spieren en vermindert de verzuring van je spieren na training. Glutamine helpt om een positieve stikstofbalans te verkrijgen, waardoor nog meer spiergroei mogelijk is.

Belangrijkste aspecten van glutamine:

  • Voorkomt het afbreken van spierweefsel
  • Helpt om meer volledig te herstellen
  • Celgroei
  • Stimuleert glycogeensynthese
  • Ideaal in periodes van stress, zware trainingen en bij herstel van letsels
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »