Kre-Alkalyn Extreme

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Kre-Alkalyn® Xtreme zal je alle voordelen, zoals langer en harder trainen, van creatine bieden zonder de neveneffecten!

Lees meer
€29,90
Incl. btw

Kre-Alkalyn Extreme

Kre-Alkalyn® Xtreme is een gebufferde vorm van creatine en verandert niet in creatinine wanneer het aan een vloeistof wordt toegevoegd. Het voorkomt de omvorming tot creatinine alvorens het de spier heeft bereikt. De gebufferde alkaline heeft een pH-waarde van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water, fruitsap of in een normale vloeistof. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd. Resultaat: Verhoogde opname en beschikbaarheid. Je kan meer resultaat verwachten met een kleinere inname.

De neveneffecten zoals bij gewone creatine zijn niet meer van toepassing: geen opgeblazen gevoel, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd. Kre-Alkalyn® Xtreme laat je tevens toe om intenser te sporten en je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.

Gebruik: Neem 3 à 4 capsules 1 uur voor het sporten met veel water. Geen laadfase nodig.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »