Performance Recup Extreme 750 gram

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
PERFORMANCE Recup Xtreme is een recuperatie shake van superieure kwaliteit. Dit complex van nuttige nutriitiënten zal je helpen op een ultieme manier te herstellen na een intensieve prestatie!

Lees meer
€22,90
Incl. btw
Bestel 2 voor €21,76 per stuk en bespaar 5%

Performance Recup Extreme 750 gram

PERFORMANCE Recup Xtreme is een recuperatie shake van superieure kwaliteit.

Om je energie te herladen: De beste inname van deze chocolade of vanille shake is tussen 60 en 90 minuten na de inspanning. De verschillende soorten koolhydraten zorgen voor een snelle aanvulling van het verbruikte glycogeen en geven een nieuwe dosis energie. PERFORMANCE Recup Xtreme bevat maltodextrine, een complex koolhydraat dat langzaam afgebroken wordt en aan het bloed afgegeven wordt, zodat er een perfecte energievoorziening is op lange termijn. PERFORMANCE Recup Xtreme bevat ook fructose, een koolhydraat wat langzamer in het bloed wordt opgenomen en daardoor zorgt voor energie op middellange termijn.

Voor een ultieme recuperatie: De combinatie van calcium caseïnaat en wei-eiwit concentraat zorgt voor een aanvullende werking. Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn, dus bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. Calcium caseïnaat daarentegen wordt veel langzamer verteerd zodat er gedurende ongeveer 6 uur een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Verschillende eiwitbronnen zorgen voor een hoge dosis BCAA's. L-glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, herstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamines beter geassimileerd worden door het lichaam.

Kracht met creatine monohydraat: Creatine monohydraat is een supplementvorm van creatine die het creatineniveau zowel in het plasma als in de spiercellen doet stijgen. Dit heeft als rechtstreeks gevolg: meer instant energie en meer kracht. Een ander gevolg is dat spiervermoeidheid en melkzuurvorming uitgesteld worden. Melkzuur wordt snel opgebouwd in periodes van intensieve inspanningen van korte duur. Door deze melkzuur opbouw te beperken treedt vermoeidheid minder snel op, waardoor toename van spierkracht en -omvang nog extra gestimuleerd wordt.

PERFORMANCE Recup Xtreme bevat L-carnitine, Choline en Inositol voor een goed metabolisme.

Dit complex van nuttige nutriitiënten zal je helpen op een ultieme manier te herstellen na een intensieve prestatie!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »