Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vita Vites

Vita Vites

€19,90
Een complex van vitaminen/mineralen en antioxidanten.
DJYM body, diet & skin
 • Snelle levering
  of GRATIS ophalen in onze winkel
 • Gratis verzending vanaf € 50 ,-
  in de Benelux
 • Onze klanten geven ons een 9,4
  gebaseerd op 1000 échte reviews
 • Veilig betalen
  in enkele klikken dankzij Mollie
Beschrijving

Dit complex van multivitaminen en mineralen draagt bij tot een goede werking van de spieren en helpt vermoeidheid te verminderen. Zo bevat Vita vites de vitaminen B2, B3, B5, B6, B9, B12, C en magnesium die moeheid kunnen verminderen.

Een gezonde en evenwichtige dagelijkse voeding voorziet ons van de meerderheid van de vitaminen en mineralen die we nodig hebben. Onze maaltijden zijn echter niet altijd ideaal evenwichtig en onze levensstijl laat soms iets te wensen over. Bij atleten is het belang van goede voeding een bepalende factor voor vooruitgang. Maar al te vaak worden blessures, chronische vermoeidheid en stagnatie veroorzaakt door een dieet dat een tekort aan essentiële voedingsstoffen heeft.
Om deze reden kunnen voedingssupplementen een waardevolle hulp ter compensatie van eventuele tekortkomingen zijn. Ze bieden ons lichaam de elementen die het regelmatig nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

 • Vitaminen en minderalen spelen een belangrijke rol in de balans en de goede werking van het lichaam. Zo dragen vitamine A, B12 en selenium bij tot de normale werking van het immuunsysteem. 
 • Magnesium, calcium en vitamine D spelen een rol bij de normale werking van onze spieren. 
 • Antioxidanten zijn moleculen die de oxidatie van bepaalde chemische stoffen voorkomen, en daardoor de productie van vrije radicalen beperken. Deze kunnen schadelijk zijn voor het lichaam en cellen beschadigen wanneer er een overmaat van in het lichaam aanwezig is. 
 • Vitamine B2, C en E, koper, mangaan, seleen en zink ondersteunen de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. 
 • Spirulina is één van de meest complete voedingsstoffen in termen van voedingseigenschappen. Het bevat een uitzonderlijke hoeveelheid volledig plantaardige eiwitten. Spirulina is goed verteerbaar en wordt goed opgenomen door het lichaam. Een groeiend lichaam of één dat een specifieke sport beoefent heeft meer nutriënten nodig om een goede gezondheid te behouden. 

Gebruik: 
Neem 2 tabletten per dag met 150ml water, bij voorkeur in de ochtend met voedsel.