Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps

RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps

€89,95
Ontdek het laatste nieuwe supplement van RainPharma, de Detoxifying Broccoli Seed Caps. Dit product werd speciaal ontwikkeld als ondersteuning tijdens een detox kuur, het ondersteunt de leverfunctie en een positieve invloed op de gezondheid van je huid.
Op weekdagen besteld voor 16:00, dezelfde dag verzonden.
Expert in online afslankprogramma's met winkel in Antwerpen
 • Op weekdagen besteld voor 16u • DEZELFDE DAG verzonden
  of GRATIS ophalen in onze winkel
 • Gratis verzending vanaf € 50 ,-
  in de Benelux
 • Onze klanten geven ons een 9,4
  gebaseerd op meer dan 1700 échte reviews
 • Klantenservice
  makkelijk bereikbaar
Beschrijving

RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps

Ontdek het laatste nieuwe supplement van RainPharma, de Detoxifying Broccoli Seed Caps. Dit product werd speciaal ontwikkeld als ondersteuning tijdens een detox kuur.

Samenstelling RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps

De hoofdbestanddelen van dit RainPharma supplement zijn het broccolizaad extract, aangevuld met choline en biotine. De groene kleur ontstaat door de aanwezigheid van chlorophyl. Daarnaast is de capsule gemaakt zodat actieve bestanddelen slechts vrijkomen in de darmen omdat de capsule beschermt is tegen het zure milieu van de maag. Dit is belangrijk omdat de beste opneembaarheid in de dunne darm gegarandeerd wordt. De capsule is volledig vegan, is groen door de chlorophyl en biedt extra bescherming tegen UV-licht.

Biotine in Detoxifying Broccoli Seed Caps

Biotine, onderdeel van dit broccoli supplement, heeft in het menselijke lichaam belangrijke functies. 

Aanbevolen hoeveelheid RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps

We adviseren 1-2 capsules per dag in te nemen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Voor personen met hypothyreoïdie of onder schildklier behandeling, uw arts raadplegen.

Lees meer